Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselnétek, ha a férjetek állandóan felmondana munkahelyeken a semmire?
Az elmúlt 6 évben a férjem nem talál egy hosszútávú munkát. Nem keres rosszul magyar átlaghoz képest nagyon is jól, de nem tudja már a hajtást elviselni. Persze nem merem mondani neki, hogy ne mondjon fel ameddig nincs más kilátasban. Olyankor az jön, hogy engem hibáztat, mert az én keresetemből nem tudunk megélni (magyar átlag nettó 300 ezer), nem nézi semmibe a munkámat, a fizetésemet. Ha sikerül az ő fizetéséből megtakarítanunk, sokat felélünk belőle, ha nincs munkája akár 1 évig.
Belegajdulok, hogy ismét felmondott egy munkahelyen (a semmire)amiről más csak álmodozna (nettó 600 ezer, plusz kafatéria), a büdös életben mindig csak albérletben fogunk élni.
Az elmúlt 6 év alatt, amíg én egy munkahelyen dolgozok, neki 8 munkahelye volt, úgy, hogy munkanélküli is volt. Csodàlkozik, hogy 30asok már a vezetői.
40.
Csak hajrá, hajrá. Ne is "picsogj", a jó rabszolga csendben tűri a pofont. Esetleg kér még egyet.
42.
Megbecsülnek :D Na ja, vagyis duplát kapsz a korbáccsal. Néha talán még a hajcsár is jelenti a gazdáitoknak, hogy "na, ez a rabszolga sokat dolgozik, holnaptól szerintem tudna ennél többet is!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!