Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek állandóan felmondana munkahelyeken a semmire?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben a férjem nem talál egy hosszútávú munkát. Nem keres rosszul magyar átlaghoz képest nagyon is jól, de nem tudja már a hajtást elviselni. Persze nem merem mondani neki, hogy ne mondjon fel ameddig nincs más kilátasban. Olyankor az jön, hogy engem hibáztat, mert az én keresetemből nem tudunk megélni (magyar átlag nettó 300 ezer), nem nézi semmibe a munkámat, a fizetésemet. Ha sikerül az ő fizetéséből megtakarítanunk, sokat felélünk belőle, ha nincs munkája akár 1 évig.

Belegajdulok, hogy ismét felmondott egy munkahelyen (a semmire)amiről más csak álmodozna (nettó 600 ezer, plusz kafatéria), a büdös életben mindig csak albérletben fogunk élni.

Az elmúlt 6 év alatt, amíg én egy munkahelyen dolgozok, neki 8 munkahelye volt, úgy, hogy munkanélküli is volt. Csodàlkozik, hogy 30asok már a vezetői.

2023. dec. 16. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
3%

40.

Csak hajrá, hajrá. Ne is "picsogj", a jó rabszolga csendben tűri a pofont. Esetleg kér még egyet.

2023. dec. 17. 19:51
 42/77 anonim ***** válasza:
96%
Engem megbecsülnek a munkahelyemen... Talán téged is megbecsültek volna, ha kicsit értelmesebb és ügyesebb lennék.
2023. dec. 17. 20:33
 43/77 anonim ***** válasza:
17%

42.

Megbecsülnek :D Na ja, vagyis duplát kapsz a korbáccsal. Néha talán még a hajcsár is jelenti a gazdáitoknak, hogy "na, ez a rabszolga sokat dolgozik, holnaptól szerintem tudna ennél többet is!"

2023. dec. 17. 20:42
 44/77 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém, veled valami nagyon nincs rendben... Ha szerinted lehetetlen jó munkahelyen dolgozni, akkor mi az istennek váltasz? Ha meg nem lehetetlen, akkor miért nehéz elképzelni, hogy nem mindenki egy inkompetens barom, akit csak szar helyekre vesznek fel?
2023. dec. 17. 20:47
 45/77 anonim ***** válasza:
97%
Hát nem tudom, én abszolút támogatom, hogy egy szar, toxikus környezetből lépjen le az ember, de 6 év alatt 8x? Ez tényleg inkább ilyen büdös a munka érzetet kelt, semmi se jó, sehova nem tud beilleszkedni, mindig keres valami kifogást... Nem lenne ezzel semmi baj, ha megcsinálta volna 2x, hogy felmond a semmire, mert szar a munkahely. De az, hogy folyamatosan mindenhonnan lelép pár hónap után, szarik rá, miből él a család, neki belefér az, hogy otthon vakarja hónapokig inkább, a feleségére tolva egyedül a felelősséget, miközben még fikázza is, hogy keveset keres... Hát anyád. Én nőként keresek annyit, mint a kérdésben szereplő férj, de nekem se tetszene, ha a férjem minden munkát ferúgna, mert neki nem komfortos. És nem azért, mert nem tudok nélküle megélni, hanem mert egyszerűen nem fair a másikra tolni egyedül a megélhetés megteremtését, nemtől függetlenül. Nekem sincs kedvem dolgozni, de valamiből élni kell, és egy felnőtt embernek ezt fel kéne tudni fogni.
2023. dec. 18. 10:36
 46/77 anonim ***** válasza:
0%
45# az könnyen pofázik,akinek jó munkahelye van :D :D
2023. dec. 18. 11:58
 47/77 anonim ***** válasza:
96%
46: aztán te honnan tudod, hogy nekem milyen a munkahelyem? Az egyetlen, amit írtam róla, az volt, hogy keresek annyit, amennyit a kérdező férje keresett. Egyébként voltam olyan helyzetben, hogy utáltam a munkahelyemet. Kerestem másikat, aztán amikor megvolt, felmondtam. Így nem toltam egyedül a férjemre a család eltartásának felelősségét, ugye. Így is lehet ám csinálni. Mert felnőtt vagyok, és felfogom, hogy pénzből élünk.
2023. dec. 18. 12:12
 48/77 anonim ***** válasza:
2%
Jol teszi. Ha nincs kedve dolgozni nincs kedve! En teljesen megertem azokat akik kerulik ezt az undorito nem komfortos rendszert hogy dolgozd ki a beled 65 eves korodig, majd utana mar megdogolhetsz, de az se kar minel hamarabb legalabb a nyugdijt nem kell fizetni. Teljesen megertem hogy vannak meg olyan emberek akik nem akarnak ezen mocskos modern rabszolgatarto tarsadalom sarjai lenni, es szabadon akarnak elni. Mert az ember rohadtul nem azert szuletett meg hogy 40 evet vegigdolgozzon mint egy rabszolga!!!!
2023. dec. 18. 12:23
 49/77 anonim ***** válasza:
96%
48, oké csak akkor ne alapítson családot, akikért felelősséggel tartozik anyagi értelemben is, hanem nyomorogjon egyedül.
2023. dec. 18. 12:34
 50/77 anonim ***** válasza:
0%
Amiota bejott a penz onnantol romlott a vilag. Ezt hozta magaval a technikai fejlodes. Osemberek idejeben maguk teremtettek meg az allati hust, pecaztak, vadasztak, barlangban laktak. Onnantol hogy az ember dolgozik, rabszolga lesz. A vilag nem arra van kitalalva hogy dolgozzon az ember hanem arra hogy a termeszettel harmoniaban eljen mint az allat a vadonban.
2023. dec. 18. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!