Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek állandóan felmondana munkahelyeken a semmire?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben a férjem nem talál egy hosszútávú munkát. Nem keres rosszul magyar átlaghoz képest nagyon is jól, de nem tudja már a hajtást elviselni. Persze nem merem mondani neki, hogy ne mondjon fel ameddig nincs más kilátasban. Olyankor az jön, hogy engem hibáztat, mert az én keresetemből nem tudunk megélni (magyar átlag nettó 300 ezer), nem nézi semmibe a munkámat, a fizetésemet. Ha sikerül az ő fizetéséből megtakarítanunk, sokat felélünk belőle, ha nincs munkája akár 1 évig.

Belegajdulok, hogy ismét felmondott egy munkahelyen (a semmire)amiről más csak álmodozna (nettó 600 ezer, plusz kafatéria), a büdös életben mindig csak albérletben fogunk élni.

Az elmúlt 6 év alatt, amíg én egy munkahelyen dolgozok, neki 8 munkahelye volt, úgy, hogy munkanélküli is volt. Csodàlkozik, hogy 30asok már a vezetői.

2023. dec. 16. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
0%
Ott a pont 48as!! Én is sok helyet hagytam ott,mire találtam egy egész jót. 5 éve vagyok itt. Mer nekem senkise mondja meg,hogy hol szenvedjek életem végéig..
2023. dec. 18. 12:46
 52/77 anonim ***** válasza:
2%
51. Egy elete van az embernek. En ha kell 100 munkahelyet fogok otthagyni az se erdekel. Egyszeruen nincs az az isten se no se gyerek se semmi hogy en bokakolva keljek fel reggelente es ranyomja a belyeget a szabadsagomra boldogsagomra egy undorito istenverte munkahely.
2023. dec. 18. 12:49
 53/77 anonim ***** válasza:
94%

#52 Remélem nincs/nem tervezel gyereket ilyen hozzáállással.

Komolyan mondom emberek úgy tudnak hisztizni azon, hogy dolgozniuk kell, mintha több tízezer éve nem ez lenne a normális. Mi legalább kis eséllyel halunk bele a mamutkergetésbe és te választhatod meg mit akarsz csinálni.

De az, hogy hagynád inkább szenvedni a gyerekedet meg létbizonytalanságban létezni, csak neked ne kelljen “kuli helyen” (ami ezek szerint kb. minden munkahely) dolgozni, hagy ne mondjam, hogy milyen apát feltételez.

2023. dec. 18. 14:14
 54/77 anonim ***** válasza:
2%

#53 he b*szdmeg,amúgy hogy jön ide a gyerek? :D Engem meg te idegesitesz fel,mi a franc közöd van ahhoz,hogy ki hogyan akar élni? Ki vagy te itt? Elárulom,egy nagy senki! 52es ne hallgass erre a majomra,élj úgy,ahogy jól esik. Komolyan,elkap ezektől a gyomorideg. Ha most itt lenne előttem,már nyakonb*sztam volna.

#51 ;)

2023. dec. 18. 14:41
 55/77 anonim ***** válasza:
21%
53. Mi kozod van hogy tervezek e vagy sem? Ha tervezek tervezek, ha nem nem. Egyszeruen fogadd el hogy vannak olyan emberek akik nem allnak be a modern rabszolgatarto tarsadalom kutyai koze mert a manipulalt emberek 99% anak az a termeszetes hogy 23 eves kortol vagy mar 18 eves kortol 65 eves korodig megdogoljel a munkahelyeden. Koran keles nap mint nap, alkalmazkodas az okrokhoz, a fizikai munkas tonkre vagja az izuleteit, a szellemi munkas leepul a stressz miatt. Lepontozhattok, torhettel a fejem folott palcat, de az teszi jol aki a konnyu penzszerzesi utat valasztja. Amig a budos tetves politikusos szarra lopjak magukat, addig az atlag meg megdoglik. Ennyit a tisztessegrol. Lehet lefele pontozni.
2023. dec. 18. 15:01
 56/77 anonim ***** válasza:
3%
55 teljesen igazad van!!!!
2023. dec. 18. 15:24
 57/77 anonim ***** válasza:
96%
Annyira bírom, amikor a munkakerülő lustaságok igazolni akarják magukat. Édeskéim, ha nektek MINDENHOL rossz, akkor veletek van a probléma. Ostobák / lusták / kiállhatatlanok / megbízhatatlanok és ezek szabadarányú keveréke vagytok.
2023. dec. 18. 15:53
 58/77 anonim ***** válasza:
0%
57 te meg ki vagy, a jó Isten, hogy ítélkezz mások felett? 🤣 Csöveske, neked senki nem osztott lapot.
2023. dec. 18. 15:58
 59/77 anonim ***** válasza:
96%

Azt teszek, amit akarok, jó reggelt.

A hozzád hasonló semmirekellők nyomorítják meg sok család életét. Mert aki a leghalványabb kellemetlenséget sem képes elviselni a munkahelyén, az borítékolhatóan a kapcsolataiban is így viselkedik, hiszen ez az ő jelleme... Egy nagyra nőtt csecsemő, aki bömböl mindenen, ami egy kis kihívással jár, és lelép, amint bármiféle felelősséget kellene vállalni.

Szóval ja, marhára elítéllek titeket.

(És nem, kétbites válaszoló, továbbra sem állítom, hogy munkahelyet vagy akár pályát váltani bűn, netán ugyanott kell lehúzni 40 évet.))

2023. dec. 18. 16:04
 60/77 anonim ***** válasza:
0%
De te még mindig másokkal foglalkozol, és szólsz bele az életébe.. 🤣 Még mindig semmi közöd hozzá, hogy ki hogyan él.
2023. dec. 18. 16:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!