Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hogy viselnétek, ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselnétek, ha a férjetek állandóan felmondana munkahelyeken a semmire?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 6 évben a férjem nem talál egy hosszútávú munkát. Nem keres rosszul magyar átlaghoz képest nagyon is jól, de nem tudja már a hajtást elviselni. Persze nem merem mondani neki, hogy ne mondjon fel ameddig nincs más kilátasban. Olyankor az jön, hogy engem hibáztat, mert az én keresetemből nem tudunk megélni (magyar átlag nettó 300 ezer), nem nézi semmibe a munkámat, a fizetésemet. Ha sikerül az ő fizetéséből megtakarítanunk, sokat felélünk belőle, ha nincs munkája akár 1 évig.

Belegajdulok, hogy ismét felmondott egy munkahelyen (a semmire)amiről más csak álmodozna (nettó 600 ezer, plusz kafatéria), a büdös életben mindig csak albérletben fogunk élni.

Az elmúlt 6 év alatt, amíg én egy munkahelyen dolgozok, neki 8 munkahelye volt, úgy, hogy munkanélküli is volt. Csodàlkozik, hogy 30asok már a vezetői.

2023. dec. 16. 18:47
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
6%
Azt nem értem,hogy miért kötelező ott maradni egy fos helyen,ahol rámegy az egészséged is. :D Nem tudni,miért hagyta ott a férfi a munkát. Hiába a sok pénz,ha csicskáztatva vagy. De persze ez senkit nem érdekel,csak az,hogy mindenki dógozzon,aki meg nem dóóógozik,ne is egyék. Gyökerek.
2023. dec. 16. 20:06
 22/77 anonim ***** válasza:
96%

Pl. én kétgyerekes családapaként itt és most kijelentem, hogy nincs az a kényszerítő körülmény, ami miatt az iváncsai akkumulátorgyárba elmennék dolgozni. Ahol már haltak meg emberek üzemi balesetben és rákkeltő anyagokat szívnak be az ott dolgozók.

Az egy másik kérdés, hogy én erre nem hónapok múlva jönnék rá, hanem eleve nem is mennék oda.

2023. dec. 16. 20:12
 23/77 anonim ***** válasza:
91%

Nem értem az itteni válaszok nagy részét, azért az közel sem normális, hogy 6 év alatt 8 munkahelye van valakinek, mert egyik sem tetszik neki, főleg gyerek mellett, ha albérletben lakunk.

A férjed nem depressziós? Nincs valami alacsony költségű magas időigényű függősége (számítógépes játék)? Amikor nem dolgozik, akkor pontosan mit csinál? Viszi a háztartást és a gyerek ügyeit vagy csak szórakozik?

Kérdező, neked, ha tudsz jó lenne egy másik munkahely, ahol többet keresel és akkor esetleg megcserélhetnétek a szerepeket és lehetnél te a kenyérkereső, ő meg legyen háztartásbeli egy ideig, hátha valamerre halad.

Ha egyetemi szektor akkor külföldre nem tudtok kimenni? (A 2 diploma miatt gondolom csak).

2023. dec. 16. 20:21
 24/77 anonim ***** válasza:
86%
23-as, miért, ha kimennek külföldre, akkor ott mindjárt szorgalmas, motivált és felelösségteljes családapa lesz belöle?
2023. dec. 16. 20:27
 25/77 anonim ***** válasza:
72%
#24 Ha azért depressziós, mert az egyetemi szektorban dolgozik, akkor lehet, hogy kint megszűnne ez a probléma. Mármint a férjem tanszékén két éven belül a teljes kutatócsoport felmondott, pár éve, megakarták szűntetni a tanszéket. Ahova átmentek egyesek kutatóintézet sem jobb, ezen kívül meg csak olyan munkakörök vannak, amikhez kb. túlképzettek vagy hiányzik a szakmai tapasztalatuk. A férjem még szerencsés volt, elhelyezkedett kezdő fizetésért egy cégnél, bár más munkakörben 1.5-1.7x ennyit kereshetne, de az “favágó munka” és nem bírná idegileg. Ráadásul ő “jól keres”, ajánlottak majdnem fele ennyit is neki.
2023. dec. 16. 20:36
 26/77 anonim ***** válasza:
82%

25.

Mondjuk azért vannak olyan helyek (sőt, a legtöbb munkahely ilyen), ahol kb. kommunizmus van és ugyanakkor fizetést kap az egyforma pozíciójú emberek mindegyike, teljesen mindegy, hogy az egész nap lóg, vagy egyedül csinál mindent.

Sőt, sokszor még a lógós kap prémiumot meg elismerést, mert állandóan nyal, hangoskodik, hogy ő mennyit dolgozik fúrja a hajtóst.

2023. dec. 16. 20:40
 27/77 anonim ***** válasza:
66%

Teljesen megértem.

Mi most hagytuk abba a mókuskereket mert mi fontosabbak vagyunk (egészsegünk pl). Vállalkozunk, olyan áron is, hogy nyilván nem lesz annyi mint eddig. A szabadság mindennél többet ér - nekünk.

Igaz mi nem albiban lakunk és a gyerekek nagyobbak.

2023. dec. 16. 20:50
 28/77 anonim ***** válasza:
100%

"nem nézi semmibe a munkámat, a fizetésemet"

Ez elég nagy probléma.

2023. dec. 16. 20:56
 29/77 anonim ***** válasza:
95%

Nekem volt ilyen pasim. Minden munkahelyén volt valami ami nem felelt meg az elképzeléseinek. Kivétel nélkül minden főnöke inkompetens hülye volt, a kollégákról nem is beszélve.

Egy ideig hitegettem magam, hogy na majd a következőnél megállapodik (legalább 1-2 évre), de nyilván nem ez történt.

Az ilyen emberekkel nincs mit kezdeni. Hiányzik belőlük a szívósság, a szorgalom és a kitartás.

És nem, nem azt mondom, hogy 40 évet kell lehúzni ugyanazon a helyen, vagy vért kell izzadni egy olyan munkakörben, ami nagyon nem passzol hozzád. De aki 1 évet sem bír megmaradni SEHOL, mert mindenki hülye és minden szar... Hát ott gyanús, hogy vele van valami nagy gáz.

2023. dec. 17. 09:28
 30/77 anonim ***** válasza:
9%

29.

"Hiányzik belőlük a szívósság, a szorgalom és a kitartás."

Na igen, nem mindenki terem rabszolgának, vagy olyan embernek, aki ha kap egy pofont, akkor a jó öreg "Köszönöm uram, kérhetek még egyet, uram?"-al reagál.

2023. dec. 17. 09:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!