Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek? Olyan a munkahelyem hogy állandóan öltönyben járok. De jó ideje évek sok évek óta beszükültem és nem áll másból az életem mint hogy munkába járok és hazamegyek. 50 éves vagyok. Az emberi kapcsolataim leépületek.
Most azonban szinte véletlenül úgy esett hogy randira írtam egy lányt.
Nekem lány (valójában egy 38 éves asszony). Talán még éppen stimmel a korkülönbség. A kérdésem az, milyen ruhába menjek?
Semmit se tudok róla. Fogalmam sincs a ruhákról mert nagyon sok éve nem hordok más csak öltönyt.
"Olyan a munkahelyem hogy állandóan öltönyben járok"
En meg gumicsizmaban.
"éppen stimmel a korkülönbség"
Abszolut okes a korkulonbseg.
39F incel
Férfi vagy bogaram!
- Ha felveszel egy farmert, meg egy inget, (ami nem hupi lila), és felveszel mellé egy bármilyen cipőt a decihmanból, aminek nem piros a cipőfűzője, nem nagyon tudsz mellé lőni!
" En meg gumicsizmaban." :))
Nincs igazi helyszín. Parkban találkozunk beszélgetünk sétálunk és még azt se tudom hogy Mcdonaldsba ülünk e be vagy igazi étterembe.
5
Boltba miben szoktál járni? Ugy amugy? 😅
A kockas ing paraszt.
Sima egyszinu jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!