Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mi történik a pasiban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi történik a pasiban, hogy állandóan írogat?

Figyelt kérdés
Azt beszéltük meg a sráccal, hogy csak having fun. Elöltöltöttem vele az utolsó napomat, volt szex is. Utána azt mondta, hogy cseréljünk elérhetőséget, tartsuk a kapcsolatot. Ebből én azt gondoltam, hogy majd néha beszélünk és ohne. De amióta eljöttem haza Németországból, azóta minden nap írogat. Nem igazán zavar, csak nem tudom, mi a célja vele, mert találkozni nem tudunk többet. Németországba legközelebb csak jövő áprilisban megyek. De ezt nem is említettem neki egyébként sem. Ennyire jó volt velem a szex vagy mi? Egyébként az az érdekes, hogy nem a szexről ír, azt meg sem említi. Hogy vagyok, ővele mi történt stb., ilyenek a téma.

2022. okt. 29. 17:11
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
attól még lehet vele beszélgetni, hogy nem találkoztok, nem?
2022. okt. 29. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
13%

Wn ia ha vkivel lefekszem a nyakamra jarna tovabbra is szexelni.

Valszeg kevés az olyan hülye mint en.

3/9 anonim ***** válasza:
0%
*én is
 4/9 anonim ***** válasza:
92%
Az fel sem merül benned, hogy csak szimplán beszélgetni akar, mivel emberi lények vagyunk, akik szeretnek társalogni? Ilyen lehetőség nincs? Mindig valami hátsó szándékot kell keresni?
2022. okt. 29. 17:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Erre van közelebb is nő. Sztm
2022. okt. 29. 17:18
 6/9 A kérdező kommentje:
Mármint beszélgetésre
2022. okt. 29. 17:18
 7/9 A kérdező kommentje:
1. Nem értem miért kéne egy nap having fun után beszélgetni, pláne minden nap. Minek? Nem a férjem, nem vagyok a felesége. Ez nem egy komoly kapcsolat. És igaz barátok sem vagyunk, hogy minden nap trécseljünk. Alig ismerem. Annyi nő van helyben beszélgetni...
2022. okt. 29. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
84%

Nehogy megd.gjon más. Probal kotelekét kialakitani hogy még szabad legyen neki a pálya.

Mert ha osszejossz mással neki kocc van. Ez meg nem érdeke.

2022. okt. 29. 17:29
 9/9 anonim ***** válasza:
68%

"találkozni nem tudunk többet"

Vagy talán inkább te nem akarsz.

Akkor viszont ritkítsd, építsd le a kapcsolattartást.

2022. okt. 29. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!