Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért történig állandóan ez velem? Bővebben lent
Hali
Én is ebben a cipőben járok. Nem nézek ki jól ,de lelki szemestládának viszont szívesen használnának. Jó beszélgetni velem meg okos tanult embernek érzem magam ,de csúnya vagyok így mehetek a sunyiba...
Ne légy bunkó, vannak nők, akik nem szeretik... Nem ismerem azokat a lányokat, de én is utasítottam már vissza srácot, hiába kedves valaki, nekem pluszba kell még az is, hogy vonzódjak hozzá, bocs, de nem minden lány hajlandó széttenni akárkinek a lábát, másrészt akik meg hajlandók erre, azok valószínűleg a "menő" pasikat bírják.
Szóval az éremnek két oldala van. (Én pl. egy olyan sráchoz vonzódtam, akit nem lehetne jóképűnek nevezni... csak sajnos én nem vagyok kezdeményező típus, és nyilván az egyedülálló pasi sem marad örökké egyedülálló, szóval idővel akadt neki más.)
Úgyhogy bosszankodás, sajnálkozás helyett keressétek meg a megfelelő csajt.
hamar el fog jönni az az idö mikor pont az ilyen kedvességed miatt fog szeretni egy lány. én is ilyen vagyok, és nekem is számtalanszor mondták már ezt mint neked, ès én se viseltem jòl. mégis ma vagyunk 21 hònapja együtt a barátnòmmel:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!