Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek? Olyan a munkahelyem hogy állandóan öltönyben járok. De jó ideje évek sok évek óta beszükültem és nem áll másból az életem mint hogy munkába járok és hazamegyek. 50 éves vagyok. Az emberi kapcsolataim leépületek.
Figyelt kérdés
Most azonban szinte véletlenül úgy esett hogy randira írtam egy lányt.
Nekem lány (valójában egy 38 éves asszony). Talán még éppen stimmel a korkülönbség. A kérdésem az, milyen ruhába menjek?
Semmit se tudok róla. Fogalmam sincs a ruhákról mert nagyon sok éve nem hordok más csak öltönyt.
2023. aug. 20. 08:20
11/29 anonim válasza:
Öltöny nem kell 40 fokban. Nyakkendőt, zakót leveszed és kész 38 éves nem lány, ha így kezeled, nem lesz hosszú életű a kapcsolat. Parkba hívtad, hát remek. Nincs arra kávézó?
12/29 A kérdező kommentje:
8 nem kell kitalálni benne van a kérdésben
2023. aug. 20. 09:00
13/29 A kérdező kommentje:
7 hazafelé megyek boltba, így nem merül fel hogy átöltözzek hozzá. Öltöny
2023. aug. 20. 09:01
14/29 A kérdező kommentje:
11 van lábunk be tudunk sétálni a kávézóba De ha gyorsétterem függő akkor szerintem az jobb ötlet
2023. aug. 20. 09:03
15/29 Noren1989 válasza:
Jelzem, pirosbetűs ünnepnap van, plusz vasàrnap.
Ma fikszre max levegőt veszel...
16/29 anonim válasza:
Gyorsétterem - függő 😃 jó, hát kijöttem a gyakorlatból, de happy meal első randin 😃 neked legyen terved, kávé elsőre elég.
17/29 anonim válasza:
Össze tervezed vásárolni amiket ajánlanak vagy elmondod, hogy mid van a ruhatáradban? 😅 Az is sokat segít az ajánlásban, ha eldöntöd, milyen randit szervezel és hova...hapsiként ez a te dolgod lenne.
18/29 A kérdező kommentje:
15 nem ma lesz a randi
Már elmondtam hogy mi van a ruhatáramban. Öltöny és alsogazya
2023. aug. 20. 09:41
19/29 anonim válasza:
Akkor roppant egyszerű a képlet, mert öltönyben és alsógatyában fogsz menni. 😃
20/29 anonim válasza:
15
Az ettermek kávézok nyitva lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!