Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csávó állandóan át akar hívni magához, akkor kizárólag azt akarja?
Egyértelmű.
Mondjuk én nem úgy intéznèm, hanem szimplàn megmondanám neki, hogy nem, nem megyek át hozzá x ideig, mert én így érzem jónak.
Bár az ilyenek viselkedésén lehet érezni más helyszínen is, hogy mi a tulajdonképpeni céljuk. Azt hiszi, ha nem mondja, hogy szexelni akar, vagy nem válaszol, akkor nem átlàtszó?
Azt mi nem tudhatjuk, hogy adott-e, vagy te hogyan értelmezted.
Számomra mindenképp intő jel lenne, hogy mindig át akar hívni, de érdemben nem vàlaszol, hogy mi a progi.
Köszi mindenkinek, mentek a zöldek.
Jogos, amit írtok, de nem feltétlen rámászásra gondoltam, csak szóban flörtölés például, vagy csak szimplán úgy viszonyulni hozzám, mint aki esetleg tetszik neki, de ezek sem történtek meg.
A zavarodottságomhoz még hozzájárul az is, hogy anno egy másik csávó, aki tetszett, és vele akartam volna, áthívott, de nem csinált velem semmit....:/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!