Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot kérek? Olyan a munkahelyem hogy állandóan öltönyben járok. De jó ideje évek sok évek óta beszükültem és nem áll másból az életem mint hogy munkába járok és hazamegyek. 50 éves vagyok. Az emberi kapcsolataim leépületek.
Most azonban szinte véletlenül úgy esett hogy randira írtam egy lányt.
Nekem lány (valójában egy 38 éves asszony). Talán még éppen stimmel a korkülönbség. A kérdésem az, milyen ruhába menjek?
Semmit se tudok róla. Fogalmam sincs a ruhákról mert nagyon sok éve nem hordok más csak öltönyt.
Atyaég! Szerintem troll a kérdező.
Nyaralni se mész soha? Kirándulni, strandra, sétálni, edzeni? Soha sehova?
Itt életmódváltásra is szükség lesz, ha párkapcsolatot szeretnél. Kell pár póló, farmer, normális rövidnadrág. Már ha nem kamu a kérdés.
50 évesen ne legyen már valaki ennyire beszűkült.
53N
Zoknid és atlétatrikód nincs is? Miféle ötvenes öltönyös úr az ilyen? 😅
Szerintem trollkodsz. Nem igaz hogy egy rendes, öltönyös ötvenes férfiembernek nincs legalább egy rendes szombat esti kisboltba söré' leugró szettje, egy zsebes piacozós térdnadrág egy kinyúlt pólóval, vagy valami, de könyörgöm ki veszi azt be hogy valakinek öltönyökön kívül nincsenek más ruhái :D
Hát én ügyvédek mellett dolgozom ők amikor smart casual ruhát hordanak akkor ez általában egy mondjuk navy kék öltönynadrág és mondjuk fehér ingpóló (póló short). Nem tudom mennyid van rá, ha van több akkor pl Lacoste-bol szépen összepakolhatsz egy szettet.
Én egyelőre nem vagyok eleresztve H&Mben szoktam venni, max egy varrónővel magamra igazittatom utána. Nyár van most hordhatsz vászon inget is, linen shirt, igy írd be googlebe.
Amit írt valaki azt az ocsmány negyzetracsos rovidujju inget könyörgöm az égre ne vedd fel.
Szerintem azért vicceljük el mindannyian mert tuti hogy troll :) Én pl ezért sem kérdeztem meg azt amit te, tehát a nyilvánvalót, hogy aki ilyen munkakörben van annak vannak smart casual öltözékei, vászonnadrágjai és zakói, kötött vagy kasmírpulóverei és kardigánjai, piképólói. Kamu vagy nem kamu, a kis szürke kishivatalnok figuráját hozza a kérdező úgyhogy szerintem ezért javasolta neki az egyik válaszoló azt a kockás rövidijjú inget mert ő is ezt a karaktert látta maga előtt így a Lacoste és a Paul & Shark eszébe se jutott hirtelen :D
"Itt életmódváltásra is szükség lesz,"
Az életmódváltás automatikusan lesz ha lesz kivel menni valahova.
De Egyedül minek mentem volna el bárhova?
" Zoknid és atlétatrikód nincs is? Miféle ötvenes öltönyös úr az ilyen? 😅 "
Rendben akkor majd zokniban és atletazrikoban megyek mert az van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!