Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha te nőként boldogtalan vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?

Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 10:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
68%
Nem mivel nem vagyok gyáva féreg. Inkább elválnék elvégre boldogtalan lennék a párom mellett.
jan. 13. 16:35
 62/70 mikeXxX ***** válasza:
51# Elváni és keresni mást ennyire egyszerű feleslegesen ne szívasd a másikat te se.
jan. 13. 23:52
 63/70 anonim ***** válasza:

Gondoltam erre igen különböző okok miatt ami miatt nem releváns a válás.

Pl.segitseg , lakhatás és megélhetés szempontjából nem lehetséges a válás.

Plusz bekorlátoz a férjem.

Nem akarok folyton veszekedni vele

De nem szeretőt keresek/nék hanem rendes kapcsolatot.

Ez van, nem lehetsz örökre egy áldozat

jan. 14. 11:41
 64/70 anonim ***** válasza:

Hát...vessetek az oroszlánok közé, de én is, igen...Keresek szeretőt ! 50es férfi ! Úgy gondolom hogy van még hozzám hasonló élethelyzetben lévő nő aki szint így gondolkodik és nem akar minden borítani, de egy picit szeretné jobban érezni magát..

Általában azért nem ilyen egyszerű hogy elválunk és kész. Azt a sok-sok évnek nem lehet csak úgy hátat fordítani...

De gondolom most majd jönnek a jól megmondó emberek :)

Tehát...Ide lőjetek :))

jan. 14. 14:47
 65/70 mikeXxX ***** válasza:
64# Én nem lövök senkire! Értem persze sok emlék és sok közös dolog van ami miatt egy nehéz lépés főleg higgadtan megbeszélni a másikkal de mégis azt mondom mihamarabb kilépni se magadat se a másikat nem szivatod feleslegesen hisz egy mérgező kapcsolat mindkét felet tönkre teszi. Senkinek nem jó egy szép látszatotot fent tartani az is stresszes "munka".
jan. 14. 17:57
 66/70 anonim ***** válasza:
65-ös, szerintem nem a szép emlékek...hanem a gyerekek elvesztésétől, a lakhatás megoldhatatlanságáról, anyagi ellehetetlenülésről szól, ha valaki marad egy érzelmileg kiüresedett kapcsolatban.
jan. 17. 14:57
 67/70 anonim ***** válasza:
Ha valaki boldogtalan a házasságában, hogy jut eszébe benne maradni?
jan. 17. 15:36
 68/70 anonim ***** válasza:
36%

64: "Azt a sok-sok évnek nem lehet csak úgy hátat fordítani..."

Na, mért nem?

Munkahelyen se mondtál még fel soha?

Nem ballagtál el az oviból? :))

Nem adtál el lakást?

Nem költöztél el soha?

jan. 17. 15:38
 69/70 mikeXxX ***** válasza:
66# persze nyilván ez is egy ok csak nem tettem hozzá! Ennek ellenére létezik albérlet gyereknél megosztás és a pénz se legyen már ok nem egy nem két ember oldotta meg valahogy az én környezetembe is. Szerintem csak rohadt kényelmes aki nem lépi meg úgy hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban és gusztustalan is hogy hazudik a másiknak.
jan. 17. 17:14
 70/70 anonim ***** válasza:

#64 gondolataira reagálva: szerintem nagyon könnyen törünk itt pálcát más élete fölött, a hitünk és kreált elméleteink mentén, úgy, hogy nem járunk a bakancsában.

Ha a 64-nek így a jó, akkor tegyen így és majd levonja belőle a konzekvenciát.

jan. 17. 17:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!