Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbantad a hazassagod?
Figyelt kérdés
Ha igen, miert ?2023. júl. 16. 19:12
1/9 anonim válasza:
Szerintem mindenki ugy házasodik hogy benne van a pakliban a válás is.
2/9 anonim válasza:
Én nem, mert ha nem házasodunk össze, a kisfiunk sem született volna meg. Viszont azt tudom, hogy ha majd újra férjhez megyek, mit fogok másképp csinálni.
3/9 anonim válasza:
Nem bántam meg, el sem váltunk. 9 éve együtt, 6 éve házasok.
4/9 anonim válasza:
Őszintén? Igen. A gyereket nem bánom, de azt belátom, hogy egyedül sokkal előrébb tartanék az életben. Jó végzettségem van, jól keresek. Férjem az ellenkezője, de ami nagyobb baj, hogy nem tud bánni a pénzzel és folyton hülye adósságokba keveredik. Ilyenek hogy gyorshajtás, elfelejtett parkolási bírság mikor már egyszercsak a behajtható küld levelet. Folyton húzom ki a kakiból mintha az anyja lennék. Még egyszer nem mennék hozzá ha őszinte akarok lenni.
5/9 anonim válasza:
Nem. Mondjuk mi úgy házasodtunk, hogy a valas soha nem lehet opció. Emiatt nagyon vigyázunk a házasságunkra, hiszen csak egy van belőle.
6/9 anonim válasza:
Igen, a férjem teljesen kifordult önmagából.
7/9 anonim válasza:
Igen.
Pedig úgy hazasodtunk hogy a válás nem opció.
De megbantam.
Igaziból azt bantam meg hogy nem leptem le azzal aki majdnem a szeretőm volt.
Inkább őt dobtam ,pedig nem kellett volna mert a ferjem nem bánt szépen velem.
En mindent feladtam a hazassagert. Barmennyire nem hiszi senki.
Annyi hogy anyós sokszor beleszólt.
Mostmár bánok mindent es nem tudom de lehet már túl késő..
Mert gyerekem van, de hosszú sztori az egész
A lényeg magam "kivéreztettem" es csak akkor vettem észre hogy haldoklok amikor már nemnagyon van visszaút. Amikor mar nemis nagyon tudnál egyedul talpra állni..
8/9 anonim válasza:
80% megbánja, ki előbb, ki később.
9/9 anonim válasza:
Igy van 80%kb. aki megbanja,
ebből kb.30% nem valik el, igy marad az 50%os elválasi arány sacc/kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!