Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?
Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 10:53
51/57 anonim válasza:
Az érzelmeim a sajátom. Az iszonyatos kapcsolat amiben élek, még mindig vakká tesz más férfineművel szemben. Segítséget kérnék ez ügyben, hogy mi lehetne ezzel tenni ilyenkor?
52/57 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok csak a másik oldalon, ha gondolod beszélgessünk.
53/57 anonim válasza:
Írj ha akarsz 52# nekem 51#-esnek ugye?
55/57 anonim válasza:
Amikor boldogtalan voltam a hazassagomban, elváltam. Mit oldott volna meg egy másik pasi, ha egyszer ugyanabban a rossz házasságban maradok, ugyanazzal az emberrel, akivel nem voltam boldog?
56/57 anonim válasza:
Ugyan házasságban még nem voltam, de hosszú, komoly párkapcsolatban nagyon szenvedtem már a végén is lett volna lehetőségem félrelépni, nem is egyszer. egyszer egy olyan férfival, aki NAGYON-NAGYON vonzott, de egyszerűen hányinger támadt bennem a megcsalás gondolatára is.
57/57 anonim válasza:
Gondoltam rá, persze a férjem tudtával. Nem igazán tetszett egyik pasi se és a szex se volt velük valami jó. Inkább arra helyezem a hangsúlyt, hogy minél jobb legyen a házasságom, nem igazán érdekelnek más pasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!