Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?
Volt már szeretőm.
Egy évig tartott.
Aztán részemről komolyra fordult, részéről nem , ezért elhagytam.
Nem, mert az baromira nem oldja meg a párkapcsolati problémákat, helyette csak bonyolít mindent. Se gyomrom nem lenne hozzá, se időm, se energiám.
Én nem voltam gyáva kilépni a szarból és a jövőben sem lennék.
Kábé 2 évig havonta egyszer, ha volt szex, de hagyjuk is, hogy milyen volt (egészségügyi, plusz abból fakadó érzelmi probléma miatt)
Ennek ellenére eszembe se jutott a szerető, pedig még engedte is volna a férjem
Vol olyan időszakom, amikor a párom érzelmileg nekem nagyon kevés volt, es kellett egy pótlék.
Rendszerint jártam 2 pasival egyszerre amig nem voltak együtt élős kapcsolataim.
Néha vicces is voltak olyanok hogy 2 pasinak is készülök ajándékkal pl valentin napra:) es ügxeltem arra hogy ne kapjanaj egyformát mert szerintem az tré lenne.
Meg olyan viccesek is voltak hogy pl szüleimtől ugyanazt kaptam karácsonyra mint a barátomtól!
Meg olyan is hogy exemtől ugyanazt a kollekciot kaptam ajándékba amit a barátomtól. Hogy 2 pasi is ugyanazt veszi nekem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!