Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?
Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 10:53
11/57 anonim válasza:
Persze, jó is lenne ha lenne :)
12/57 anonim válasza:
Igen.
De csak mióta felbukkant valaki az életemben, akivel megtenném.
Addig csak simán elfogadtam, hogy nekem ezt dobta a gép (boldogtalan házasság).
13/57 anonim válasza:
Volt olyan kapcsolatom amiben idővel boldogtalan lettem. Nem , eszembe sem jutott. Ettől még van gerincem, nem vagyok aljas, így inkább megpróbáltam kommunikálni az akkori párommal ezzel kapcsolatban. Mivel ő nem volt partner abban, hogy változzon, így szakítottam.
Ha a házasságomban lenne ilyen probléma, akkor sem az lenne a megoldásom rá, hogy félrekefélek.
14/57 anonim válasza:
Én e keresek szeretőt.
De sóher irigy ember nem kéne még annak sem.
15/57 anonim válasza:
Nem vagyok boldogtalan de igen gondoltam rá. Nem tettem meg.
16/57 anonim válasza:
Én ilyen gyökér lehetek, de nekem a boldogtalan házasságra a válás és UTÁNA új kapcsolat volt a megoldásom 🤷♀️
17/57 A kérdező kommentje:
Nem gyökérség. De nem is izgalmas így.
2023. dec. 15. 17:42
18/57 anonim válasza:
Nem is azért házasodtam, hogy a másik átverésével csempésszek izgalmat az életembe...
19/57 A kérdező kommentje:
de cuki..
2023. dec. 15. 20:17
20/57 anonim válasza:
...ok.
Minek nektek házasság akkor? 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!