Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?
Micsoda kérdést írt ki a Mikulás? Hát kinek írtam én levelet?
Azóta eltelt fél év, remélem jól mennek a dolgaitok.
34, én megtettem. Életem legjobb döntése volt. Boldogtalan, érzelmek nélküli, bántalmazó kapcsolatban éltem, de csak akkor vettem észre, amikor képbe került egy harmadik.
Nézőpont kérdése, hogy csaltam-e, mert nem volt köztünk testi kapcsolat, amikor úgy döntöttem elválok, "csak" beleszerettem abba a bizonyos harmadikba. Nem miatta váltam el, nem volt b tervem, csak rájöttem, hogy nem vagyok jó helyen.
Végül kölcsönös lett a szerelem, és nagyon boldogok vagyunk együtt.
Nem látom értelmét annak, hogy egy nő, hasonló helyzetét szeretőzéssel próbálja megoldani. Az csak bonyolítja az amúgy sem rózsás helyzetet. Egy valóban boldogtalan házasságból, ahol esély sincs a javulásra, el kell válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!