Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha te nőként boldogtalan vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?

Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 10:53
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok boldogtalan. A szex nem kielégítő. Nincs elégszer orgazmusom. Gondoltam már szeretőre, de valóságban nem valószínű, hogy bármikor is meglépném. Alkalmam lett volna rá, és partnerem is lett volna, de a férjem iránti tisztelet többet ér.
jan. 3. 16:12
 32/57 anonim ***** válasza:
75%
Én nem vagyok boldogtalan, de gondoltam rá. De gondolni valamire és valóban megtenni két külön dolog. A fantáziámban sokminden megesik, de nálam ez marad is ott.
jan. 4. 19:11
 33/57 anonim ***** válasza:
28%
En boldog vagyok es gondoltam.
jan. 4. 23:56
 34/57 anonim ***** válasza:
67%
Volt, de igazàból akkor jöttem rà hogy boldogtalan vagyok, amikor egy màsik fèrfi betoppant. Gyàva voltam lèpni. Fèltem , nem mertem hagyni a biztost a bizonytalanèrt. Szèp lassan felemèsztett. Soha többè ilyet. Magamat sem èrtem , hogyan tehettem meg. De a legrosszabb , hogy szerelem volt.
márc. 29. 19:29
 35/57 anonim ***** válasza:
100%
34, de akkor volt vagy nem? Megtetted vagy nem? Mert írod, hogy volt, aztán hogy nem léptél, aztán hogy nem érted hogy tehetted.
márc. 30. 05:43
 36/57 anonim ***** válasza:
72%
Megtettem, azt hogy nem mertem lèpni , arra èrtettem, hogy nem mertem elvàlni
márc. 30. 06:41
 37/57 anonim ***** válasza:
87%
Ha tudnátok kifelé hányan mutatják a boldog tökéletes házasságot/párkapcsolatot, közben meg fűvel fával csalják egymást…..
jún. 15. 18:02
 38/57 anonim ***** válasza:
60%
Én baromira boldogtalan vagyok, egy ideig gondoltam rá, el is kezdtem randikra járni, de már azok miatt is annyira rosszul éreztem magam lelkileg, hogy abbahagytam az egészet. Akikkel ismerkedtem azok meg nagyon gázak és indiszkrétek voltak, akikkel neten azok talán még kevésbé, mint akiket élőben ismertem meg. Azóta csak úgy elvagyok, a gyerekek miatt nem akarok kiszállni, majd lépek, ha eljön az idő, de nem is feltétlen másik kapcsolat miatt, hanem csak hogy nyugtom legyen végre és azt csinálhassak, amit akarok.
jún. 28. 20:57
 39/57 anonim ***** válasza:

Micsoda kérdést írt ki a Mikulás? Hát kinek írtam én levelet?

Azóta eltelt fél év, remélem jól mennek a dolgaitok.

júl. 9. 13:17
 40/57 anonim ***** válasza:
76%

34, én megtettem. Életem legjobb döntése volt. Boldogtalan, érzelmek nélküli, bántalmazó kapcsolatban éltem, de csak akkor vettem észre, amikor képbe került egy harmadik.

Nézőpont kérdése, hogy csaltam-e, mert nem volt köztünk testi kapcsolat, amikor úgy döntöttem elválok, "csak" beleszerettem abba a bizonyos harmadikba. Nem miatta váltam el, nem volt b tervem, csak rájöttem, hogy nem vagyok jó helyen.

Végül kölcsönös lett a szerelem, és nagyon boldogok vagyunk együtt.

Nem látom értelmét annak, hogy egy nő, hasonló helyzetét szeretőzéssel próbálja megoldani. Az csak bonyolítja az amúgy sem rózsás helyzetet. Egy valóban boldogtalan házasságból, ahol esély sincs a javulásra, el kell válni.

júl. 9. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!