Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?
Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 10:53
21/57 anonim válasza:
Alkalmi szex rendkivuli hatassal volt. Szeretot viszont nem tudnam helyen kezelni, erzelmi megcsalas lenne, az nekem sem fer bele.
22/57 anonim válasza:
Azert kepmutato mindenki, mert annyira retteg a megcsalastol, hogy a sajat gerincenek emlegetesevel a parja gerincet szeretne biztosnak erezni.
23/57 A kérdező kommentje:
jól mondod
2023. dec. 15. 23:08
24/57 anonim válasza:
Nekem volt már és lesz is, persze csak ha nekem tetszik meg valaki. Én nem szeretem a tapadós pasikat.
25/57 anonim válasza:
Ez úgy hangzik, mintha el akarnád érni a csillárt, de ásnál alá egy gödröt és abba tennél egy létrát.:)
26/57 anonim válasza:
Igen, mert szerelmes lettem. Vele megtettem volna. Ő kihátrált, akkor lefeküdtem 2 férfivel, de nem tudták pótolni azt az érzést, amit a szerelmem karjában éreztem, így rájöttem, hogy nincs megoldás, el kell engednem a szerelem és szex iránti vágyamat. Van sok más, amiért élhetek. Szeretetet sokkal igazabbat ad egy kutya és bárki számára elérhető.
27/57 anonim válasza:
Nem szeretnék senki otthoni triggere lenni, se tartós vagy alkalmi kapcàja. Nem hiszek másik férfinak, mint megoldásnak. Elképesztő közeledésekben van részem, egyik sem alapoz meg egy bizalmi kapcsolatot
28/57 anonim válasza:
Igen. De csak egy bizonyos férfival, de még azt sem tudom kölcsönös - e a vonzalom. Viszont ha az is, nem hiszem hogy meg merném tenni. A lényeg, hogy nem úgy vagyok ezzel hogy boldogtalan, minden szenvedélytől, szerelemtől mentes házasságom miatt feltétlenül szeretőt szeretnék, ezekbe már rég beletörődtem, elfogadtam hogy ez van.
29/57 anonim válasza:
Boldogtalan voltam a házasságomban, de nem szeretőre vágytam, hanem egy szerető férjre.
30/57 anonim válasza:
Igen, eszembe jutott már.
De mivel a belső tulajdonságokat illetően magasak az igényeim, feladtam.
43/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!