Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha te nőként boldogtalan vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?

Figyelt kérdés
2023. dec. 6. 10:53
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
73%

Gondoltam, a vágy megvan, de nem tudnám megtenni.

Hiányzik a szeretet, a szerelem, egy olyan férfi érintése akitől igazán kívánom és tisztelem, becsülöm őt, ahogy ő is engem, azonban ez nem ilyen egyszerű.

Nem azért, mert félek, hogy "jaj mi lesz, ha lebukom"... ha megtenném, bármikor elmondanám és levezetném a férjemnek, miért döntöttem így, mi vezetett idáig, vállalva a következményeket. Önmagamért nem teszem meg. A lelkemet köti az ígéret a férjem felé, és amíg azzal nem számolok el, nem tudok mással lenni.

júl. 9. 14:42
 42/57 anonim válasza:
52%

Bizony nagyon nem egyszerű. Hasonló cipőben járok csak a másik oldalon.

Csak az tudja milyen ez a helyzet aki volt már hasonló cipőben. Bírálni ill pálcát törni más felett a legegyszerűbb.

Mindenesetre ami elgondolkodtató....Egy életünk van ezen a földön !!!!

júl. 9. 17:43
 43/57 anonim ***** válasza:
52%
Minden eset más és más.
júl. 9. 17:49
 44/57 anonim válasza:
52%
Abszolút!
júl. 9. 17:51
 45/57 anonim ***** válasza:
46%
Gondoltam rá természetesen mert lehetne több, változatosabb szex, de nem csalnám meg. Attól sokkal többre tartom magam és őt szintén.
júl. 9. 18:11
 46/57 anonim ***** válasza:
38%

A 40es jól írja.

Gondoltam, de ott a de.

Amit megtanultam hogy ne törjek pálcát más fölött.

aug. 15. 14:31
 47/57 anonim válasza:
Igen
szept. 2. 14:29
 48/57 anonim ***** válasza:
50%
Ki van emelve a kérdés gondolom aktuális még.Őszinte leszek, volt benne részem, boldogtalan és inkább szexmentes házasságban! Nem léptem ki minden más rendben volt.Volt szeretőm pluszt adott, szexualisan izgalmas volt.Vege lett vele tavaly majd idén újra jelentkezett.Folytattuk, és ugyanolyan érzés hogy jol megvagyunk, a szex pedig változatlanul tökéletesen jó.
szept. 2. 15:19
 49/57 anonim ***** válasza:
59%

#48 - ...és nem emészt fel a kettős helyzet?

Én azóta beadtam a válókeresetet, szeretnék minden szempontból új életet kezdeni. Szeretőm nem volt. Ismerkedés: még lelkileg nem vagyok úgy, hogy bármi kellene, bár lehetőségem nyilván lenne. Jó most egyedül, biztos nem sokáig, de most épp jó..egyébként 41 voltam.

szept. 2. 15:47
 50/57 anonim ***** válasza:
Nekem a párommal volt nem egy gond ami miatt ki akartam lépni, de elsőként megbeszéltem vele mi a gond, mert észrevette, hogy bánt valami. Viszont ő nyitott volt a változtatásra, nem mondom kellettem hozzá, hogy ebben érzelmileg támogassam, mert nem könnyű. Aztán az lett a vége szép lassan, de pozitív irányba javult folyamatosan és így végül nem kellett ehez folyamodnom.
szept. 12. 12:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!