Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha te nőként boldogtalan vagy a házasságodban, gondoltál arra, hogy szeretőd legyen?
Gondoltam, a vágy megvan, de nem tudnám megtenni.
Hiányzik a szeretet, a szerelem, egy olyan férfi érintése akitől igazán kívánom és tisztelem, becsülöm őt, ahogy ő is engem, azonban ez nem ilyen egyszerű.
Nem azért, mert félek, hogy "jaj mi lesz, ha lebukom"... ha megtenném, bármikor elmondanám és levezetném a férjemnek, miért döntöttem így, mi vezetett idáig, vállalva a következményeket. Önmagamért nem teszem meg. A lelkemet köti az ígéret a férjem felé, és amíg azzal nem számolok el, nem tudok mással lenni.
Bizony nagyon nem egyszerű. Hasonló cipőben járok csak a másik oldalon.
Csak az tudja milyen ez a helyzet aki volt már hasonló cipőben. Bírálni ill pálcát törni más felett a legegyszerűbb.
Mindenesetre ami elgondolkodtató....Egy életünk van ezen a földön !!!!
A 40es jól írja.
Gondoltam, de ott a de.
Amit megtanultam hogy ne törjek pálcát más fölött.
#48 - ...és nem emészt fel a kettős helyzet?
Én azóta beadtam a válókeresetet, szeretnék minden szempontból új életet kezdeni. Szeretőm nem volt. Ismerkedés: még lelkileg nem vagyok úgy, hogy bármi kellene, bár lehetőségem nyilván lenne. Jó most egyedül, biztos nem sokáig, de most épp jó..egyébként 41 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!