Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális esetben a férfi megteremti az anyagi feltételeket, a nő pedig a háztartást vezeti, gyerekekkel foglalkozik? Ez még mindig vonzó egy nő számára, ha a férfi olyan erővel bír, hogy képes eltartani az egész családot?
59
Igen, álnok, anyagias, goldigger k*rva vagyok, amiért nem töröm derekba a biztos anyagi bevételemet egy kétes jövőre, BIZTOSÍTÉK NÉLKÜL, mert lehet, hogy apuka egyedül hagy/félrekúr/elhsgy/seggfej lesz - ....nohisz, alig látunk ilyen eseteket! Ja! Nem
Pacsi! 👊
Hat az a helyzet, hogy a környezetemben egy férfit sem ismerek, aki olyan nőre vágyna, aki otthon van egész nap és főz, mos, takarít. Nekik nem vonzó ez.
Egyébként a noknek sem.
Valami benned van nagyon rosszul bekötve.
Esetleg keress egy 60-70 éves nénit, az ő korosztályukban még vannak olyan egyének, akiknek ez teljesen jó felállás.
63
Én csak ilyet ismerek
...De a fene akar kiszolgáltatott lenni
"Tehát ilyen veszély nem fenyegetne, hogy a semmire marad ott a nő, ha a férj magától megy el. Megint más kérdés ha nem a férj hibájából történt a válás, ezeket a rómaiak már kitalálták kb 2000 éve."
Ki döntené el a férj hibája-e? Elvégre a pofont kiharcolja a nő, a megcsalás az ő hibája, miért nem hagyta magát megdugni, amikor csak a ferfi akarta, vagy miért hízott, vagy öregedett meg, miért nem tűrt mindent szó nélkül (khm. Miért lett házisárkány) stb. Minden is lehet a nő hibája, ha nagyon akarjuk. Épp így persze fordítva is lehetséges, csak ebben az esetben a férfi lenne jobb helyzetben, hiszen akié a pénz, azé a hatalom.
Ki dönti el, egy megromlott kapcsolatba ki a hibás?
66-os.... a péksegéd fia.
A bíróság csókolom. Ki más. Csak Magyarországon való igaz, ennek nincs nagy törvényereje, de létezik. Én mondjuk úgy a világra értettem a kérdésemet, de mivel itt élünk, ezért ja, evidens.
68
És a birosag hogyan dönti el??? Ha.pl te seggfejjé válsz, a nőnek majd nem lesz joga kilépni a hazassagbol? (Közben feladta a karrierjet, gyereket vállalt, és ki van neked szolgáltatva!
Hát a nagy lóf*szt! Egyre több nő köt házasságiszerződést, hogyha baj van, ne legyen meglőve, mert másképp nem vállal gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!