Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideális esetben a férfi megteremti az anyagi feltételeket, a nő pedig a háztartást vezeti, gyerekekkel foglalkozik? Ez még mindig vonzó egy nő számára, ha a férfi olyan erővel bír, hogy képes eltartani az egész családot?
Nagyon örülök annak, amikor látni egy olyan családot, ahol látszik hogy élvezi a nő azt hogy anyuka és nem tehernek éli meg. Egy ilyen nőt találni, aki igazi nő. Erre mondják talán, hogy igazi nő. Na olyat nem könnyű találni, de azért van. Hála a jó Istennek, nem minden nő emancipált.
Ez férfi viszonylatban egyébként olyan, csak hogy értsd:
- van a férfi, aki férfias + kedvedben jár, meg akar szerezni, tetszik neked, humoros esetleg, vagy ami neked fontos
- másik meg egy tök ellenszenves, nem férfias, hanem félig nőies, nem akar dolgozni, otthon akar lenni mindig, rendbe rakja a kis szobáját, elfárad mindenben.
Te melyiket tartod vonzóbb, igazi férfinak?
Mert fordítva meg az az igazi nő, amelyik nem maszkulin.
Remélem lehet érteni az inverzet, a fordítottját.
Az albérlet kifizetésével kapcsolatban: régen nem albérletbe mentek és nem is házat építettek a lánynak, hanem férjhez adták. Aztán majd nekik segítettek házat építeni, ahová lehetett családot alapítani. Ez egyébként a 60-as években is még gyönyörűen meg volt. Most gondolj bele, mennyivel egyszerűbb és összetartóbb, jobb projekt egy ilyen kezdet fiatalon, nem? Szerintem szuper.
50-es válaszoló: Kérlek én most írok először kérdést ide, valakivel összekeversz búzám.
Mindenki először ír ide kérdést...
Régen a férfiak nem kamuztak fórumokon, de ugye becsület manapság... Igazi férfi most kint kapálna, házat építene, nem otthon ülne a számítógép előtt, mint valami titkárnő. Büdös a munka?
A nagykőzönsegnek: Nem írna alá ilyet! 😅 de azert b*sszam fel a biztonságomat
🖕🖕🖕
"másik meg egy tök ellenszenves, nem férfias, hanem félig nőies, nem akar dolgozni, otthon akar lenni mindig, rendbe rakja a kis szobáját, elfárad mindenben."
Nincs több kérdésem. Akkor összegezném. A nők buták, ügyetlenek, lusták, elfáradnak mindenben és gyakorlatilag semmire nem jók a háztartás vezetésén túl. Az igazi nő felismeri, hogy egyetlen értéke a méhe és annak kivezetése, amit persze szintén a férfiaknak ajánl fel, ezen kívül a felmosás és a betegápolás a teteje annak, amit véghez tud vinni becsülettel.
Egy igazi férfi szavai és gondolatai :D
Nézd, az a roppant kellemetlen helyzet áll fenn jelenleg, hogy arra, ami a te fejedben él, nagyon kicsi a kereslet, ellenben, rengeteg férfi képes ötvözni a szerepeket és felnőtt ember módjára élni, valamint teljes értékű felnőttként tekinteni a párjára, ezekre pedig hatalmas a kereslet.
Így, amíg nem talál valaki az utóbbi típusból, addig egyedül lesz boldog, nem pedig beáll házinéninek egy előbbi típushoz. Mert ez a nagy tenyerén hordozás pont addig tartana, amíg a főúr minden igénye kielégül. Ha a nő nem akar dugni, ambíciói lesznek, uram bocsá' elismerést, tiszteletet várna, hamar elzárul a pénzcsap és oda a kánaán.
Válaszoltam egyébként, nem tudom mi a bajod.
Én veled semmilyen szerződést nem írnék alá, már ennyiből megmondom.
57
Nem velem...Az volt a kerdés, ha találsz egy nőt, akivel jól megvagytok, írnál e alá olyan szerződést, amiben vállalod, hogyha valasra.kerul a sor, akkor fizetsz asszonytartást is?
Erre nem volt a válasz! Nincs ezzel gond muci! Csak tán ne a nők nyakába varrd ez az egész népessegfogyásdolgot
Nem tudom ez a szerződés hogy jött, de ha már itt tartunk.
A jog is úgy alakul, ahogy a társadalom berendezkedik.
Ha az lenne többségében, akkor erősebb lenne a házastárs tartás normája is valszeg. A többi jogra is igaz lenne ez nyilván.
Tehát ilyen veszély nem fenyegetne, hogy a semmire marad ott a nő, ha a férj magától megy el. Megint más kérdés ha nem a férj hibájából történt a válás, ezeket a rómaiak már kitalálták kb 2000 éve.
De kedves nem tudom hanyas válaszoló, gondolom nő vagy, eddig azt hittem pasi. Minket nem veszélyeztetne ez, mert innen megmondom, hogy biztosan nem vennélek feleségül. :) És nem azért, emancipált vagy, hanem mert egyből ezen gondolkodsz, hogy milyen pénzek, milyen szerződésekkel járnának neked.
Én nem nemet írtam, hanem, hogy az attól függ, hogy mi által jött létre a válás. Ez tényleg ezen múlik.
Szerződés nem kell, ha van rá megfelelő törvény. S, mint írtam a társadalmi normáknak megfelelően alakulnak a jogi normák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!