Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ideális esetben a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ideális esetben a férfi megteremti az anyagi feltételeket, a nő pedig a háztartást vezeti, gyerekekkel foglalkozik? Ez még mindig vonzó egy nő számára, ha a férfi olyan erővel bír, hogy képes eltartani az egész családot?

Figyelt kérdés
2023. jún. 23. 05:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/75 anonim ***** válasza:
0%

#38 értelek, hogy jó érzés az anyagi biztonság, csak ez sok nőnek nincs meg így. ha nem kapsz egy saját lakást és ki kéne fizetni az albérletet megtakarítás nélküli élet-halál harcban lennél kb. ahonnan lehet jó váltás lenne a családot gondozni.

#39 igen el tud vinni két dolgozó ember is egy családot. de ha egy eltud, akkor értelmes kérdés lesz, hogy van értelme, hogy a nő pl egy nem jól fizető, örömtelen állásban szenvedjen. vagy azt az időt rakja bele inkább a családba. meg saját magába. mert az is ad egy kapcsolatba, ha magával foglalkozik, edz, olvas, valami olyan aktív dolgokat csinál, amitől jól érzi magát, akár x óra önkénteskedés, mert ez meglátszik az együtt töltött időn, hogy nincs kizsigerelve, van ideje azon agyalni, hogy dobja fel a közös dolgokat.

2023. jún. 23. 11:01
 42/75 A kérdező kommentje:

Érdekes, hogy sokan kiszolgáltatottságnak veszik és rabszolgaságnak, ha otthon kell mindent megcsinálni. Nem is érti a mai ember már, hogy mi az hogy család, mi az hogy harmóniában élni. Hogy mi az hogy harmónia.

Nem azért tanult, hogy ne dolgozzon utána....igen, nem véletlenül nem tanulhattak a nők régen és nem vezethettek, nem szavazhattak sem sokáig. Tudom, ez most ördögtől való gondolat, hogy a nő nő maradjon, a férfi meg férfi, mert már itt minden van a világban. Messze vagyunk már ettől sajnos. Pedig arra volt eredetileg kifejlődve az ember, hogy a férfi ezt csinálja, a nő meg azt. Véleményem szerint nem jó ez a szerepcsere a munkahelyeknek sem, a gazdaságnak sem.

Amit férfi csinál, az valahogy mindig jobb. Akár egy fogorvos, akár egy nőgyógyász, akár informatikus. Kivéve mondjuk olyan dolgok, amikhez kézügyesség kell, abban általában a női kéz gyorsabb, stb. Meg mondjuk nővér.

Érdekes miért pont ebben a kettő munkakörben elképzelhetetlen egy férfi?

Mert a nőknek ösztönösen jön ez, a kézimunkával való dolgok, régen az otthon varrás, hímzés stb stb. A nővérke pedig ugye ellátja a betegeket, tud több felé figyelni, gyors, mintha több gyereke lenne otthon, úgy mint régen. Biztosan van még több munkakör, ami tipikusan női, nem csak ez a kettő.

De ezeken kívül természetellenes ez az erőltetett karrier. A karriert építeni tipikusan egy olyan vállalkozás, mint amikor az ősember elment vadászni, hogy legyen mit haza vinni az asszonynak meg a gyerekeknek. Vagy amikor elmentek katonának a férfiak. De most már női katonák vannak és el kellene hinni komoly arccal, hogy ez hatékony.

Igen, várát megvédték a nők. Egyszer.

2023. jún. 23. 11:03
 43/75 A kérdező kommentje:
Eger várát
2023. jún. 23. 11:05
 44/75 anonim ***** válasza:
100%

42, ha ez nem kiszolgáltatott helyzet, akkor gondolom szívesen lennél háztartásbeli egy gazdag nő oldalán nem?

Vagy valljuk be simán, hogy csak szar a házimunka és sokkal kényelmesebb, ha más oldja meg nem te. Ha a nőnek nincs lehetősége közölni, hogy mi nem tetszik neki. Ha tejhatalmú úr lehetsz.

41, nehéz megmondani, mi lenne, ha... lehet az éhezés helyett ezt választanám végül, de, azt tudom, hogy bele rokkannék lelkileg, mert nekem megalázó ez a szerepkör. Ha pedig valaki rosszul van a gondolattól is, hogy végül csak egy háztartási alkalmazott legyen, akit néha meg is dugnak, ha ugyan nem házon kívül intézi apuka, akkor mindent megtesz, hogy ez ne is legyen opció az ő életében.

Tehát, alapvetően szerintem két ember típus van. Az egyik nem érzi ezt megalázónak, nem érzi magát tőle veszélyben és belemegy, az más kérdés, hogy végül megszívja-e, a másik típus bármit előbb vállal el és a jelen korban rengeteg opció van, amiben az önállóságot is meg lehet őrizni.

Húgomnak oké egy gazdag férfi mellett, valami 4 órás magánvállalkozás, amivel elszórakozik majd. Legalábbis ez a terv. Nekem nem lenne, hacsak nem tudok olyan szerződést kiharcolni, ami engem is véd.

De a kérdező, gyanítom nem menne bele egy ilyen szerződésbe.

2023. jún. 23. 11:14
 45/75 anonim ***** válasza:
100%

42. De értsd már meg, hogy a kiszolgáltatott szerep nem harmónikus. A férfiak jól érzik magukat benne, a nők nem. Ezért is változott a felállás.

Nem minden nő álma otthon hímezgetni, meg pelenkát cserélgetni évekig. Első sorban emberek vagyunk álmokkal, vágyakkal, aztán nők és férfiak.

Senkitől nem lehet elvenni a jogait, csak azért mert nőnek született. Mit tehetek én arról, hogy nem pénisz nőtt a lábaim közé???

Ne is haragudj, de ha olyan házasságban kellene élnem, ahol mindenben a férjem dönt a fejem felett és nem lehet saját pénzem, inkább megölném magam. Pff még a gondolat is frusztráló.

2023. jún. 23. 11:16
 46/75 anonim ***** válasza:
12%
#41 vagyok: én csávóként nem érezném magam szarul, ha lenne egy gazdag párom és nem kéne dolgoznom csak azért, hogy legyen lakhatás, meg mit enni :D tényleg különbözőek vagyunk valószínűleg ez a kulcs.
2023. jún. 23. 11:19
 47/75 anonim ***** válasza:
100%
Az a férfias dolog, amit a péniszeddel csinálsz. Minden más csak dolog.
2023. jún. 23. 11:26
 48/75 anonim ***** válasza:
100%

Visszamehetünk akár az őskorig is, akkor sem lesz igazad. Az őskorban sem ült otthon az asszony, nem is csak gyűjtögetett. Ezt már sok régész megcáfolta, nők is vadásztak, sokszor kisebb vadra, de vadásztak. Mint ahogy azt is, hogy vezető csak férfi volt. Sok csontvázat elkönyveltek férfi csontnak, mert fegyverrel volt eltemetve és rengeteg értékkel.. A dns vizsgálatoknak hála kiderült nem egyről, hogy nő. Viking harcosok, vezetők is voltak akikről kiderült, hogy nők. Az ókorban is voltak női matematikusok, csillagászok. Aztán jött a középkor, ami csúnyán odavágott ennek, az eredendő bűn forrása lett a nő. Majd újra változás, a történelemben ez ciklikusan változott.

Ahogyan sok tudományos felfedezés is "női munka" volt (annak ellenére, hogy alig tanulhattak, maximum ha jól mentek férjhez "úri szórakozásként" a férjük mellett eltanulták) Amikor megnyíltak a felsőktatási intézmények a nők előtt ez a szám meg is ugrott.

2023. jún. 23. 11:29
 49/75 anonim ***** válasza:
100%

"én csávóként nem érezném magam szarul, ha lenne egy gazdag párom és nem kéne dolgoznom csak azért, hogy legyen lakhatás, meg mit enni"

Csak ez azzal jár, hogy a párod szépen lassal átveszi a vezetést, és elkezd lenézni. Mert a férfiak fejében nem létezik család, akié a pénz, azé a hatalom. Elképzeled a jó oldalát, de nem menne.

2023. jún. 23. 11:29
 50/75 anonim ***** válasza:
88%
Jaj ez megint a múltban élő buuzigyerek, nem kell vele foglalkozni, csak levezeti a feszkót, mert nem beszél vele senki.
2023. jún. 23. 11:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!