Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Külön kassza, hogy működne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön kassza, hogy működne a mi esetünkben?

Figyelt kérdés

Nekem havi 150.000.- bevètelem van, fèrjemnek 400.000.-.

Eddig èn fizettem az èlelmiszert, gyógyszertárat, tankolást a kocsimba, fodrász, körmös, ebèdem rendelèse.

3 hèt alatt el is megy pótoonom kell. Rengeteget fizetek a boltèrt.

Arra gondoltam èn fizetnèm a rezsit fèrjem a boltot.

Fèejem fizeti a gyerekek dolgait, cigijèt, reggelijèt, ebèdjèt,rezsit, egyèb kiadás ha van.

Minden hónapban elmegy az ő pènze is. Megy a vita ez miatt.

Szerintetek, hogy osszuk meg, hogy ne vitázzunk? Azt mondja ha elfogy a pènzem vegyek ki a bankból úgy is van nekem.

2023. febr. 9. 15:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Én nem tudnám elképzelni a házasságomat külön kasszán, szerintem ez tökre gáz.Főleg ha még veszekedtek is miatta.
2023. febr. 9. 17:46
 12/15 anonim ***** válasza:
85%
Először is beszéljétek át, hogy kinek mire mennyi megy el. Tételesen. Sokat segít az ilyen helyzeteken, ha beleláttok egymás problémáiba. Hiába sok a 400 a tiedhez képest, ha pl csak a rezsi elvisz 130at, a gyerek dolgai meg különórákkal, ruhákkal együtt még 100-at, és az egyéb kiadások közé sorolunk mindent, egy autójavítást, elromlott háztartási gépet, mindenki ruházkodását és nyaralását, stbstb. Ha ésszerű kiadások vannak, akkor ezt látva türelmesebben fogtok tudni egymáshoz állni. Ha pedig lenne miből faragni, akkor meg tudtok egyezni egy ésszerűbb költségvetésben, és akkor emiatt fognak elmaradni a viták.
2023. febr. 9. 19:13
 13/15 anonim ***** válasza:
51%
Tehát ingatlanjaid vannak, de 150-et keresel havonta... Csipkerózsika, nem akarsz te felébredni? :D
2023. febr. 10. 12:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Akár örökölhette is az ingatlanjait. Attól még lehet, hogy rosszul fizető állása van. Bár szerintem a minimálbér több mint 150e, de ebben nem vagyok otthon. Lehet 4 órás állás is.
2023. febr. 10. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
51%
Az ingatlanok meg üresen állnak és várják az enyészetet... Tök életszerű. :D
2023. febr. 10. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!