Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön kassza, hogy működne a mi esetünkben?
Nekem havi 150.000.- bevètelem van, fèrjemnek 400.000.-.
Eddig èn fizettem az èlelmiszert, gyógyszertárat, tankolást a kocsimba, fodrász, körmös, ebèdem rendelèse.
3 hèt alatt el is megy pótoonom kell. Rengeteget fizetek a boltèrt.
Arra gondoltam èn fizetnèm a rezsit fèrjem a boltot.
Fèejem fizeti a gyerekek dolgait, cigijèt, reggelijèt, ebèdjèt,rezsit, egyèb kiadás ha van.
Minden hónapban elmegy az ő pènze is. Megy a vita ez miatt.
Szerintetek, hogy osszuk meg, hogy ne vitázzunk? Azt mondja ha elfogy a pènzem vegyek ki a bankból úgy is van nekem.
Mi a közös dolgokat úgy oldjuk meg, hogy valóban felesben.
Albérlet és rezsi csekkeket intézem, férjem utalja nekem a felét.
Bevásárlást szintén én intézem többnyire. Van egy bevásárlós pénztárcánk, abba teszünk egyenlő összegeket, abból járok boltba. Ha kifogy, megint teszünk bele.
Közös gyerekünk nincs, csak "külön":) őket mindenki a sajátjából hordja edzésre, veszi a füzetet, cipőt stb.
Illetve mindenki intézi a saját autóját, ruházkodását stb.
2/2
Van pènzem igen egyèb forrásokból. Ezt se tudom hova megy el neki.
Házasság alatt közös vagyon van. Most tulajdonképpen csak az élelmiszert és a gyógyszertárat fizeted te a közös dolgokból. Ő a rezsit, gyerekek dolgait, minden mást.
(Mondjuk a cigiről leszokhatna, arra rengeteg elmegy.)
Ha neki elfogy a 400 ezer, akkor nyilván ő költ többet jelenleg. Nem tudsz jobban fizető állást keresni? Nagyon kevés a 150 ezer ft.
Van házassági vagyonjogi szerződèsünk, mert mindkettönknek vannak ingatlanjai.
Közösködni nem akarunk semmiben.
Akkor közös gyerek mégis minek? Lehet azért, mert nálunk közös kassza van, de el nem tudom képzelni, hogy néz ki az, mikor az egyik megveszi a kaját, odarakja a párja elé, az meg benyögi, hogy a holnapi kajára nem ad pénzt.
Hogy bírsz mindent 150-ből? Nálunk a kaja nem jön ki ebből két gyerekkel, pedig nem élünk nagy lábon.
Ha már annyira különcködni akartok, akkor tegyetek össze pénzt valamibe egyformán, és abból fizessetek mindent. Számolj is el, hogy legyen nyoma, meg tudd nézni.
Kar hogy torolte magat a kerdezo. Pm ben kuldtem volna konkret levezetest.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!