Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, hogy így már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy így már nem tetszik vagy gond van velem?🥺

Figyelt kérdés

Párommal 8 éve vagyunk együtt, szèp kis kapcsolatunk van. Most felfigyeltem erre a problémàra, vagyis nem tudom mennyire az, jelen van-e másnál is vagy nàlam van a gond?!

Tehát az évek soràn mindig járt havonta fodrászhoz és szép kis frizurát viselt, hagyott meg egy kis szakállat amit rendszeresen karban tartott. Ez így nagyon jól àllt neki, imàdom a szakállat amúgy is és így volt vonzó, így szoktam meg az évek során. Néha nyáron volt, hogy levàgta a hajàt magának szinte kopaszra de a szakàllal együtt nem volt vészes.

Most viszont sűrű volt a programja, sokat utazik és levágta magának a hajàt, a minap amikor a szakàllát igazította véletlenül bele vágott és azt is levágta aztán teljesen.

Ha ránézek így, a sírás kerülget.

Nem akarok felszínesnek tűnni, ugyanúgy szeretem őt de külsőleg valamiért így nem vonzó nekem és nemtudom normális- e ez. Annyira, hogy erőltetve csókolom meg és nehezen izgulok fel ha arra kerül a sor.

Persze ez àtmeneti és amint vissza nő haja, szakàlla én is helyre kerülök de megijesztett a reakcióm, hogy ennyire nem tetszik ezek a dolgok nélkül.

Nálatok van ilyesmi?

28n

2023. jan. 12. 03:08
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
39. Azért ilyen “merènyletet” nem követnék el a párom megkérdezése nélkül.
2023. jan. 15. 10:04
 42/42 anonim ***** válasza:
Az én férjem is szarul néz ki szakáll nélkül. Az az áll... Az egesz arc alsó resze megváltozik a nélkül. Szakállal viszont arányos, szabályos a feje, mint egy angyalnak. A szája is megváltozik. Szakállal normál férfi szája van, anélkül seggek vannak a szája sarkában. Hála égnek, tudja ezt magáról. Amint tiniként nőni kezdett neki, növesztette, azóta is hordja. Onnna tudom, hogy néz ki szakáll nélkül, hoyg esküvő előtt fél évvel rávettem egy borotválkozásra, mondván tudjam már, kihez megyke hozzá. :D Kíváncsi voltam. Mondtam azonnal növeszd vissza. :D Vissza is növesztette, utálja ő is anélkül. :D Csak az anyjának tetszett, mondván olyan mint kiskorában. :D
2023. okt. 13. 13:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!