Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így már nem tetszik vagy gond van velem?🥺
Párommal 8 éve vagyunk együtt, szèp kis kapcsolatunk van. Most felfigyeltem erre a problémàra, vagyis nem tudom mennyire az, jelen van-e másnál is vagy nàlam van a gond?!
Tehát az évek soràn mindig járt havonta fodrászhoz és szép kis frizurát viselt, hagyott meg egy kis szakállat amit rendszeresen karban tartott. Ez így nagyon jól àllt neki, imàdom a szakállat amúgy is és így volt vonzó, így szoktam meg az évek során. Néha nyáron volt, hogy levàgta a hajàt magának szinte kopaszra de a szakàllal együtt nem volt vészes.
Most viszont sűrű volt a programja, sokat utazik és levágta magának a hajàt, a minap amikor a szakàllát igazította véletlenül bele vágott és azt is levágta aztán teljesen.
Ha ránézek így, a sírás kerülget.
Nem akarok felszínesnek tűnni, ugyanúgy szeretem őt de külsőleg valamiért így nem vonzó nekem és nemtudom normális- e ez. Annyira, hogy erőltetve csókolom meg és nehezen izgulok fel ha arra kerül a sor.
Persze ez àtmeneti és amint vissza nő haja, szakàlla én is helyre kerülök de megijesztett a reakcióm, hogy ennyire nem tetszik ezek a dolgok nélkül.
Nálatok van ilyesmi?
28n
Ha tényleg komoly a kapcsolatotok akkor azért beszélj vele ilyenekről, nehogy olyan döntést hozzon ami tönkreteszi a kapcsolatotokat.
Az sem valami biztató hogy velünk idegenekkel őszintébb vagy mint vele, mert ez a szakáll dolog nem nagy ügy a részéről, inkább a te vonzalmad fenntartása miatt fontos! Ne siklasd ki a kapcsolatodat őszintétlenséggel!
Nem fog megsértődni ha ragaszkodsz egy ilyen dologhoz a vonzalmad fenntartása miatt.
Érthető, hogy furcsa ránézni, megszokni, de vissza fogja növeszteni majd, ne aggódj!
Az én páromnak hosszú haja volt, amikor összejöttünk, de egy év után levágta. Nem mondta el ezt előre, és amikor megláttam, nagyon meglepődtem, és én is furcsán éreztem magam, hogy fog-e így tetszeni egyáltalán.. Na azóta sokkal jobban tetszik rövid hajjal, egyértelműen sokkal jobban áll neki, de első alkalommal attól még szokatlan volt. Úgyhogy normális, amit érzel, csak tudatosítsd magadban, hogy ez ugyanaz az ember, és szereted őt.
Az azért más, itt egy pár hétig tartó rövidke, átmeneti állapotról van szó, ami kicsit furcsa,hogy ennyire kiverte a biztosítékot a kérdezőnél.
Szerintem sincs abban semmi rendkívüli, hogy ha egy neked tetsző külső nagyot változik, úgy már nem lesz neked tetsző. Férfiak is ugyanúgy berzenkednének a barátnőjüktől, ha hosszú hajjal tetszett, de egyszercsak letolná tüsire.
A haj és az arcszőrzet tényleg teljesen más karaktert tud adni. A férjemet úgy ismertem meg, hogy sima arc, legfeljebb kis borosta, rövid (de nem túl rövid, 4-5 centis) haj. Olyan nagyon helyes, jólfésült kis modellfiú volt. Az utóbbi években volt egy időszaka, mikor megtetszett neki a hosszabb haj és hosszabb szakáll. A haja felső részét megnövesztette és hátul hanyagul összefogta, a borostáját hagyta pufisodó-párnásodó szakállá nőni. Hát én nem ilyen lovat akartam. Ha a torzonborz izé lenne az esetem, olyannal jöttem volna össze, de az a helyzet, hogy az olyanokat mindig messziről kerültem, mert nagyon nem jön be. Összejöttem valakivel, aki tetszik, és erre ilyenné változik 😱! A szakálltól valamiért undorodom. Az a burjánzó, nagy, kemény szőrerdő olyan, mint egy agyonhasznált mosogatódörzsi, és hiába mossa, akkor is az az érzésem tőle, hogy ez egy retkes valami. Hozzámnyomódik, és fuj, a hideg futkos a hátamon.
Na, azzal a hajjal és a szakállal együtt alig maradt valami a régi helyességéből, ki se látszott a szőrből. Ha úgy találkoztam volna vele, nem az lett volna a benyomásom, hogy helyes srác, hanem az, hogy valahol egy hipszter és egy csöves között van.
Azért még láttam valahol a régi szépfiú nyomait, és persze az ember a régi maradt, így nem ábrándultam ki, de a fizikai vonzalom tényleg gyengébben működött. Nemrég megunta a hosszú hajat és levágatta, hát fiatalodott tíz évet, és örömmel konstatáltam, hogy megint azon kapom magam, hogy időnként kedvtelésből nézegetem, milyen szép. A szakállat visszavágja borostára, mikor már húzom a számat. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!