Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így már nem tetszik vagy gond van velem?🥺
Párommal 8 éve vagyunk együtt, szèp kis kapcsolatunk van. Most felfigyeltem erre a problémàra, vagyis nem tudom mennyire az, jelen van-e másnál is vagy nàlam van a gond?!
Tehát az évek soràn mindig járt havonta fodrászhoz és szép kis frizurát viselt, hagyott meg egy kis szakállat amit rendszeresen karban tartott. Ez így nagyon jól àllt neki, imàdom a szakállat amúgy is és így volt vonzó, így szoktam meg az évek során. Néha nyáron volt, hogy levàgta a hajàt magának szinte kopaszra de a szakàllal együtt nem volt vészes.
Most viszont sűrű volt a programja, sokat utazik és levágta magának a hajàt, a minap amikor a szakàllát igazította véletlenül bele vágott és azt is levágta aztán teljesen.
Ha ránézek így, a sírás kerülget.
Nem akarok felszínesnek tűnni, ugyanúgy szeretem őt de külsőleg valamiért így nem vonzó nekem és nemtudom normális- e ez. Annyira, hogy erőltetve csókolom meg és nehezen izgulok fel ha arra kerül a sor.
Persze ez àtmeneti és amint vissza nő haja, szakàlla én is helyre kerülök de megijesztett a reakcióm, hogy ennyire nem tetszik ezek a dolgok nélkül.
Nálatok van ilyesmi?
28n
Ki a fene akar egy vagyont költeni birkanyírásra + egy fél délelőttöt erre pazarolni + a csicspofaszőrrel bohóckodni nap mint nap, mint a selyemkandúrok...ez már nem is férfi, hanem "kancsó".
Egy férfi levágja emberesre haját és arcszőrét...
Növeszd meg te a bajszodat, hogy beizgulj;)
Ő mit gondol a bohócjelmezedről, felismer nélküle? :D
Néha a férjem is levágja a szakállát és olyankor olyan fura nekem. Tudja, hogy nem tetszik nekem a sima arca, én meg tudom, hogy néha muszáj lekapnia, mert egy idő után csapzottnak tűnik, vagy olyan furán elhalnak a szőrszálai. Pedig ápolja rendesen.
Na mindegy, az a jó, hogy visszanő. De ő sem tetszik magának amikor leborotválja, idősebbnek tűnik ha nincs szakálla.
Köszönöm a válaszokat!
Huh, kaptam hideget- meleget :)
Egyébként azt nem tudom honnan vontàtok le, hogy nem tudom vele megbeszèlni? Nyilván már a megpillantásakor közöltem vele hogy akarom vissza a régi stilusàt, ő is mondta hogy a szakáll csak a baki miatt került le mert bele vàgott…
Tudja, hogy hogyan tetszik nekem, nincsenek tabuk… én csak tovább elemeztem magamban ezt a témàt és a reakciómat, kiváncsi voltam hogy másnál is van-e így.
Egyébként én csak erre a kèt dologra vagyok ennyire érzékeny.. amikor megismertem nagyon sovány volt, szinte csont és bőr aztán az évek alatt volt már 98 kg is, egyik àllapot sem zavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!