Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha tetszik egy 10 évvel fiatalabb fiú?
Ráadásul férjnél vagyok.
Van a munkahelyemen egy kis 19-20 éves srác gyakorlaton és nagyon tetszik nekem. De még gyerek hozzám képest. Nyilván nem fogok kikezdeni vele, de nagyon zavaró számomra, hogy vonzódok hozzá. Sőt egyszerre taszít a gondolat, hogy bármit is tegyek vele, meg izgat is.
A férjemmel rendben van a házasságom, ráadásul családot tervezünk.
Nekem 24 évesen egy 18 éves srác vonzó, szóval...
Mondjuk én nem vagyok kapcsolatban 😄
Most hagyjuk, hogy egyébként ez a korkulonbseg belefér-e a férjed miatt úgysem tehetsz mást, minthogy elnyomod, elfelejted.
Szerintem tök normális dolog, hisz a 20 év körüliek a legvonzóbbak. Feszesek, izmosak, jóképűek (már amelyik). Az utóbbi 2 évben nekem is ez a korosztály tetszik, csak sajnos kapcsolatot velük nem nagyon lehet elképzelni, ahhoz még éretlenek.
Az meg, hogy a férjeden kívül más tetszik…nem arra vagyunk programozva, hogy egész életünkben csak egy emberhez vonzódjunk. Tetszik nem tetszik, ez van. Az emberiség az utódnevelés miatt kitalálta a házasság intézményét, de amint a megcsalások számából is látszik, igazából nem erre vagyunk kalibrálva. Ezzel az infóval most azt kezdesz, amit akarsz. Vagy elválsz, vagy elnyomod magadban ezeket az érzéseket.
26N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!