Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális ha tetszik egy 10...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha tetszik egy 10 évvel fiatalabb fiú?

Figyelt kérdés

Ráadásul férjnél vagyok.

Van a munkahelyemen egy kis 19-20 éves srác gyakorlaton és nagyon tetszik nekem. De még gyerek hozzám képest. Nyilván nem fogok kikezdeni vele, de nagyon zavaró számomra, hogy vonzódok hozzá. Sőt egyszerre taszít a gondolat, hogy bármit is tegyek vele, meg izgat is.

A férjemmel rendben van a házasságom, ráadásul családot tervezünk.

2022. szept. 30. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
63%

Nekem 24 évesen egy 18 éves srác vonzó, szóval...

Mondjuk én nem vagyok kapcsolatban 😄

Most hagyjuk, hogy egyébként ez a korkulonbseg belefér-e a férjed miatt úgysem tehetsz mást, minthogy elnyomod, elfelejted.

2022. szept. 30. 13:33
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Ferjed van, szted?
2022. szept. 30. 13:36
 3/7 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem tök normális dolog, hisz a 20 év körüliek a legvonzóbbak. Feszesek, izmosak, jóképűek (már amelyik). Az utóbbi 2 évben nekem is ez a korosztály tetszik, csak sajnos kapcsolatot velük nem nagyon lehet elképzelni, ahhoz még éretlenek.

Az meg, hogy a férjeden kívül más tetszik…nem arra vagyunk programozva, hogy egész életünkben csak egy emberhez vonzódjunk. Tetszik nem tetszik, ez van. Az emberiség az utódnevelés miatt kitalálta a házasság intézményét, de amint a megcsalások számából is látszik, igazából nem erre vagyunk kalibrálva. Ezzel az infóval most azt kezdesz, amit akarsz. Vagy elválsz, vagy elnyomod magadban ezeket az érzéseket.

26N

2022. szept. 30. 13:52
 4/7 anonim ***** válasza:
32%
Ha csak elméleti dolog akkor nem gáz!
2022. szept. 30. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
Nyílván normális hogy egy vonzó férfi hatással van rád.
2022. szept. 30. 14:18
 6/7 Noren1989 ***** válasza:
52%
Nyilvàn #2vel értek egyet!
2022. szept. 30. 14:27
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
Van egy rossz hírem. Nincs rendben a házasságod. Nagyon nincs. Különben nem csorogna a nyálad kisfiúk után.
2022. szept. 30. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!