Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy így már nem tetszik vagy gond van velem?🥺
Párommal 8 éve vagyunk együtt, szèp kis kapcsolatunk van. Most felfigyeltem erre a problémàra, vagyis nem tudom mennyire az, jelen van-e másnál is vagy nàlam van a gond?!
Tehát az évek soràn mindig járt havonta fodrászhoz és szép kis frizurát viselt, hagyott meg egy kis szakállat amit rendszeresen karban tartott. Ez így nagyon jól àllt neki, imàdom a szakállat amúgy is és így volt vonzó, így szoktam meg az évek során. Néha nyáron volt, hogy levàgta a hajàt magának szinte kopaszra de a szakàllal együtt nem volt vészes.
Most viszont sűrű volt a programja, sokat utazik és levágta magának a hajàt, a minap amikor a szakàllát igazította véletlenül bele vágott és azt is levágta aztán teljesen.
Ha ránézek így, a sírás kerülget.
Nem akarok felszínesnek tűnni, ugyanúgy szeretem őt de külsőleg valamiért így nem vonzó nekem és nemtudom normális- e ez. Annyira, hogy erőltetve csókolom meg és nehezen izgulok fel ha arra kerül a sor.
Persze ez àtmeneti és amint vissza nő haja, szakàlla én is helyre kerülök de megijesztett a reakcióm, hogy ennyire nem tetszik ezek a dolgok nélkül.
Nálatok van ilyesmi?
28n
Hat nem tudom nekem ez ijesztő, ha ennyitől ki tud ábrándulni vki a másikból és egy csók is nehéz.
Kérdező, teszem azt beteg leszel, neadjisten meghizol vagy bármi történik és a férjed azt mondja igy már nem tetszel neki, szia. Mit szólnál?
És ha lenne, vagy lett volna egy gyereketek és megkérdezné, hogy anya, miért váltál el aputól, azt mondanád, azért kisfiam mert apád megborotválkozott. :DDD
Furcsa, bár az is igaz, hogy rengeteg férfinak a szakáll, borosta kiváltképp jót tesz, na, de ennyire...?
"Szerintem ha pár szőrszálon múlik a vonzalom az tényleg nem áll erős lábakon az a kapcsolat, ahogy valaki írta."
Ezt a lábborotváláskor is kéretik felhozni.
Én messzire szaladok a szakállnak a gondolatától is, mert utalom, de láttam már szakállas ismerős előtte fotóit. Alig ismertem fel. Ha ehhez azt is hozzá rakom, hogy kopasz is lenne, akkor szinte esélytelen lenne felismerni. Egy rendes szakáll eltakarja a fél arcot. Az állat, és az állkapocs vonalát, a szájat, ajkakat és környékét. A haj pedig hasonlóan jól tud karaktert adni. Teljesen más egy nő arca is pár centis "tüsi" hajjal, mint hat középig erő hajkoronával. De még az is rengeteget változtat, hogy épp összefogja, vagy kiengedni valaki.
Én teljesen megértem a kérdezőt.
A korábban említett srácnak pl nem volt álla, ha nem volt rajta szakáll. Szakálla kifejezetten jóképű volt szakáll nélkül viszont... Arról nem is beszélve, mennyit fiatalt az arcszőrzet hiánya.
Szóval, én azért nem merném az első követ elhajítani ebben a témában. Bár, mint látom, sokan megtették.
"Nem akarok felszínesnek tűnni..."
Nem akarsz annak tűnni, de azért nagyon az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!