Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Normális, hogy így már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy így már nem tetszik vagy gond van velem?🥺

Figyelt kérdés

Párommal 8 éve vagyunk együtt, szèp kis kapcsolatunk van. Most felfigyeltem erre a problémàra, vagyis nem tudom mennyire az, jelen van-e másnál is vagy nàlam van a gond?!

Tehát az évek soràn mindig járt havonta fodrászhoz és szép kis frizurát viselt, hagyott meg egy kis szakállat amit rendszeresen karban tartott. Ez így nagyon jól àllt neki, imàdom a szakállat amúgy is és így volt vonzó, így szoktam meg az évek során. Néha nyáron volt, hogy levàgta a hajàt magának szinte kopaszra de a szakàllal együtt nem volt vészes.

Most viszont sűrű volt a programja, sokat utazik és levágta magának a hajàt, a minap amikor a szakàllát igazította véletlenül bele vágott és azt is levágta aztán teljesen.

Ha ránézek így, a sírás kerülget.

Nem akarok felszínesnek tűnni, ugyanúgy szeretem őt de külsőleg valamiért így nem vonzó nekem és nemtudom normális- e ez. Annyira, hogy erőltetve csókolom meg és nehezen izgulok fel ha arra kerül a sor.

Persze ez àtmeneti és amint vissza nő haja, szakàlla én is helyre kerülök de megijesztett a reakcióm, hogy ennyire nem tetszik ezek a dolgok nélkül.

Nálatok van ilyesmi?

28n

2023. jan. 12. 03:08
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
10%
Vegre emberi arca lett ... erdekesek vagytok ti nok..
2023. jan. 12. 03:16
 2/42 anonim ***** válasza:
26%
Fúú, erre rá fog menni a kapcsolatotok. 🤣🤣🤣
2023. jan. 12. 04:02
 3/42 anonim ***** válasza:
94%
Teljesen természetes, hogy másképp szoktad meg, 8 év sok idő, és ez a változás nem fokozatos volt, hanem drasztikus, egyik pillanatról a másikra. Nehéz hozzászokni. Gondolom teljesen másképp néz ki :) Vicces valahol.
2023. jan. 12. 04:22
 4/42 anonim ***** válasza:
17%
Válj el azt meg is van oldva minden.
2023. jan. 12. 04:36
 5/42 anonim ***** válasza:
28%

En tetoválással vagxok igy. Mikor kapcsolatban találják ki, akkor jut eszükbe, hogy kell nekik egy hatalmas tetko a mellkasukra.

Szerencsére egyik sem jutott el addig hogy menjen is varratni, de rosszul esett nagyon.

Úgy ismertem és szerettem meg, hogy nincs, erre drasztikusan akarnak változni.

2023. jan. 12. 05:39
 6/42 anonim ***** válasza:
85%

Mi 18 éve vagyunk házasok.

A borosta nekem az egyik gyengém egy férfin.

Én mondtam a férjemnek, megismerkedésünk után, hogy legyen mindig borostája.

Anélkül nekem is más, és nem vonzó, pedig úgy ismertem meg.

2023. jan. 12. 06:18
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abban semmi gáz nincs, ha kedvesen (!) mondod neki, hogy örülnél, ha visszanövesztené a szakallat, meg hajat, ahogy korabban volt.
2023. jan. 12. 06:27
 8/42 Hans Pötterman ***** válasza:
85%
Hát,nem állhat valami beton stabil lábakon ez a házasság.
2023. jan. 12. 07:06
 9/42 anonim ***** válasza:
72%
Miért ne lenne stabil? Van, akinek a kilók fontosak, azt normálisnak tartjuk. Mindenkinek megvan a heppje.
2023. jan. 12. 08:10
 10/42 anonim ***** válasza:
90%
8 éve olyan férfival vagy, akinek nem tetszik az arca. Számomra ez lenne az ijesztő😆
2023. jan. 12. 08:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!