Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyuci pici fiát elcserélném normális férfira. Valaki tud segíteni?
Pár napja nem mentem át, a férjem ment a nagyobb gyerekünkkel, azóta csendben duzzog anyósom.
A férjemmel beszéltem erről, hogy nem igényelem ilyen sűrűn a kávézást velük, de egyből besértődött, meg irigynek nevezett.
Így jár, aki haszonlesőként odaköltözik egy családhoz és nem tudja, hogy hol a helye. Miattad nem fogják a családi rendet megbolygatni, megtűrt vendégként, hogy a fiúknak kényelmesen otthon legyen hová ürítenie,befogadottként gondoltad a dirigálást és
Amíg kisebb volt a gyerek jók voltak vigyázni, lefoglalni, most már nagyobbak,megvannak egyedül, így nincs hasznod a rokonságból, így próbálod megfúrni a család programját és kimenekíteni magad a napi pofavizitből, amit eddig elvégeztél hogy tudj cserébe kérni? Ha újra kell tőlük valami, újra át kezdesz szivárogni hozzájuk kávézgatni?
#36 kérdező!!
Legalább 2 különböző korú gyereked van, tehát nem tegnap mentél férjhez tévedésből. Ezek után a hozzászólókat ekézed!! Tulajdonképpen ha te vagy az okos akkor mit vársz el itt? Azt, hogy oldja meg valaki az életedet, mert az apuci kiscsillagjának nem jön be, hogy a férje meg anyuci bucikája?
#34, #35-nek, írtam akik mindenfélét feltételeznek rólam indokolatlanul.
Akik pedig hasznos tanácsot adtak, vagy együttérzőek voltak azoknak köszönöm szépen.
Hát figyi
Adok egy számot az elég?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!