Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Tényleg csak én nem értem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak én nem értem és az a normális, hogy kisgyerekek mellett a házaspár nem beszélget, nem vesz egymással?

Figyelt kérdés

1 éves lesz és 3 múlt a két gyerekünk, most kezdődött az övi.

A férjem megjön délután 1/2 5 körül a munkából és utána játszik velük. Játszik, egyéb dolgot, evés-ivás-pelenka-fürdés stb nem. Ilyenkor ott kell ülnöm velük nekem is, ha nem játszom én is, akkor is, hogy nézzem őket. Próbálok vele ( férjem)felnőtt dolgokról is beszélni, de nem beszélget velem, azt mondja, neki gyerekei vannak, velük akar foglalkozni, nem velem, a gyerekei fontosak és a normális szülők úgy csinálják nem egymással vannak elfoglalva és velem valami nem stimmel, ha nem így gondolom.

( nem, nem volt ilyen a gyerekek előtt, célzást sem tett hasonlóra)

Tényleg minden normális családban így van és én vagyok a nem normális?

2021. okt. 17. 07:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem,nem normális.Este mikor a gyerekek alszanak akkor se tudtok beszélgetni?
2021. okt. 17. 07:50
 2/12 A kérdező kommentje:
vesz=beszél
2021. okt. 17. 07:50
 3/12 A kérdező kommentje:

Este későn alszanak el, 11 körül a nagy Voltunk kivizsgáláson emiatt, azt mondták, hogy ez van, vannak ilyen gyerekek, nem találtak testi okát.

Addigra van, hogy a férjem alszik el hamarabb, mint 11.

2021. okt. 17. 07:55
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Az viszont rossz,ha este 11kor alszik a gyerek.Napközben nem tudjátok lefárasztani vsgy úszásra vinni.Ha nem beszélgettek felnőtt dolgokról is el fogtok távolodni.
2021. okt. 17. 08:28
 5/12 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem sem normális! Keltsd fel hatkor a 3 évest, vidd legalább két órát levegőre és inkább a délutáni alvást hagyd el, minthogy este majd éjfélkor kerüljön ágyba!

Egyébként egy újabb szr kapcsolat, már nem szeret, nincs igénye rád. Ha lenne, akarna veled is lenni, nem csak a gyerekivel.

2021. okt. 17. 08:33
 6/12 A kérdező kommentje:
Le van fárasztva, de így sem alszik el hamarabb. ;(
2021. okt. 17. 08:48
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
Majd alszik, ha nem hagyják aludni egész nap. A szomszéd pulyávalis ez van csinálva. Ébren van tartva egész nap, hogy egy szemhunyásnyit ne aludjon, ne félj, utána nem bassza fel jó dolgában az egész házat éjjel
2021. okt. 17. 09:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szabály kell,ha alszik ha nem.Nyolckor már ágyban kell lennie,tudom nehéz,de következetesnek kell lenni.Olvasol neki és elmondod itt az alvásidő,ha nyafizik akkor is,ha kimászkál visszaviszed a helyére.
2021. okt. 17. 09:32
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Bocs most olvasom, hogy ", egyéb dolgot, evés-ivás-pelenka-fürdés stb nem"

Ez azt jelenti, hogy munka után a férj este 11ig játszik a gyerekekkel, ameddig neked ott kell ülnöd, és nézni milyen cukik? A férj nem csinál semmilyen gyerek körüli dolgot?? Vacsorát? Házimunkát? Beszélgetést se? És ezek után gondolja, hogy te majd ráröppensz a farkára mert jódolgod van?

Nevetséges. Minek akarsz kapcsolaton belül egyedülálló anya lenni? ÁLLJ KI MAGADÉRT MÁR A FRANCBA IS!

2021. okt. 17. 09:41
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
"Ilyenkor ott kell ülnöm velük nekem is" - Minek? Ki mondta? A gyereklátogató Apuka?
2021. okt. 17. 09:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!