Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak én nem értem és az a normális, hogy kisgyerekek mellett a házaspár nem beszélget, nem vesz egymással?
1 éves lesz és 3 múlt a két gyerekünk, most kezdődött az övi.
A férjem megjön délután 1/2 5 körül a munkából és utána játszik velük. Játszik, egyéb dolgot, evés-ivás-pelenka-fürdés stb nem. Ilyenkor ott kell ülnöm velük nekem is, ha nem játszom én is, akkor is, hogy nézzem őket. Próbálok vele ( férjem)felnőtt dolgokról is beszélni, de nem beszélget velem, azt mondja, neki gyerekei vannak, velük akar foglalkozni, nem velem, a gyerekei fontosak és a normális szülők úgy csinálják nem egymással vannak elfoglalva és velem valami nem stimmel, ha nem így gondolom.
( nem, nem volt ilyen a gyerekek előtt, célzást sem tett hasonlóra)
Tényleg minden normális családban így van és én vagyok a nem normális?
Este későn alszanak el, 11 körül a nagy Voltunk kivizsgáláson emiatt, azt mondták, hogy ez van, vannak ilyen gyerekek, nem találtak testi okát.
Addigra van, hogy a férjem alszik el hamarabb, mint 11.
Szerintem sem normális! Keltsd fel hatkor a 3 évest, vidd legalább két órát levegőre és inkább a délutáni alvást hagyd el, minthogy este majd éjfélkor kerüljön ágyba!
Egyébként egy újabb szr kapcsolat, már nem szeret, nincs igénye rád. Ha lenne, akarna veled is lenni, nem csak a gyerekivel.
Bocs most olvasom, hogy ", egyéb dolgot, evés-ivás-pelenka-fürdés stb nem"
Ez azt jelenti, hogy munka után a férj este 11ig játszik a gyerekekkel, ameddig neked ott kell ülnöd, és nézni milyen cukik? A férj nem csinál semmilyen gyerek körüli dolgot?? Vacsorát? Házimunkát? Beszélgetést se? És ezek után gondolja, hogy te majd ráröppensz a farkára mert jódolgod van?
Nevetséges. Minek akarsz kapcsolaton belül egyedülálló anya lenni? ÁLLJ KI MAGADÉRT MÁR A FRANCBA IS!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!