Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak én nem értem és az a normális, hogy kisgyerekek mellett a házaspár nem beszélget, nem vesz egymással?
1 éves lesz és 3 múlt a két gyerekünk, most kezdődött az övi.
A férjem megjön délután 1/2 5 körül a munkából és utána játszik velük. Játszik, egyéb dolgot, evés-ivás-pelenka-fürdés stb nem. Ilyenkor ott kell ülnöm velük nekem is, ha nem játszom én is, akkor is, hogy nézzem őket. Próbálok vele ( férjem)felnőtt dolgokról is beszélni, de nem beszélget velem, azt mondja, neki gyerekei vannak, velük akar foglalkozni, nem velem, a gyerekei fontosak és a normális szülők úgy csinálják nem egymással vannak elfoglalva és velem valami nem stimmel, ha nem így gondolom.
( nem, nem volt ilyen a gyerekek előtt, célzást sem tett hasonlóra)
Tényleg minden normális családban így van és én vagyok a nem normális?
Bár nekem se férjem se gyerekem, de én sem tartom normálisnak. Egy ilyen családban az első az én vagyok, mertha én nem vagyok jól, akkor az nem jó se a házastársamnak, se a gyereknek. A második pedig a házastársam, mert ha a házastársamnak nem jó, akkor a gyerek nem kapja meg a megfelelő minőségű és mennyiségű törődést.
Szóval az, hogy a két családfő nem beszél egymással, az valami hihetetlen számomra, az senkinek se jó.
Most képzeljük már el, mit lát a gyerek: anyuka meg apuka nem szól egymáshoz, nincs társas kapcsolatuk, két külön entitás, nincs csapatmunka, nincs megértés, nincs szeretet és törődés. Ebből milyen konklúziót fognak majd levonni? hm.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!