Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Sehogy nem érti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Sehogy nem érti meg a férjem hogy nem bírom ha csámcsog. Egyszerűen ha szépen mondom nagy cirkuszt csinál belőle, engem pedig a világból ki lehetne kergetni ha mellettem csámcsognak. Csak én vagyok ennyire finnyás?

Figyelt kérdés

jan. 8. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Mennyi ideje kötöttetek házasságot? Együttélés volt előtte?

Ez csak mostanában derült ki, vagy régebben is így volt?

jan. 8. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nezzetek kozben tévét vagy legyen háttérzene vagy nem kell együtt enni.
jan. 8. 16:26
 3/11 A kérdező kommentje:

10 éve .

Ha nyugodtan enne nem zavarna, de mindig siet telefonozni vagy nem tudom hova es gyorsan eszik .

Gondoltam hazassag itan lenyugszik de ugyanaz a mindig sietos maradt

jan. 8. 17:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kiábrándító ha egy férfi habzsol, nézni is rossz, persze nem az néha mikor nagyon éhes megértem, de aki mindig.
jan. 8. 17:33
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom hogy most zavar már jobban, eddig nem ennyire zavart. Unod, más valakire vágysz.
jan. 8. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
26%
Szerintem te is mizofóniás vagy. Ajánlom a hangtompítós Loop füldugókat.
jan. 8. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:
42%
El sem tudom képzelni hogy mi köze van a házasságnak a megváltozáshoz?Te változtattál magadon valamit amit a férjed nem visel el, vagy csak tőle várod el?Te tökéletes vagy?
jan. 8. 18:46
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Pacsi, igazad van. Más rokon nálunk is ilyen. Ha ez nem használ, akkor én egyedül ennék a helyedben, aztán vagy észbe kap, hogy lehetne máshogyan is: remélhetőleg.
jan. 8. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én férjem is ilyen. Szépen kérem ne csinálja, de már csak azért is. Valamelyik este az 5 éves kislányunk is rászólt!
jan. 24. 15:06
 10/11 anonim ***** válasza:
De minek mentél hozzá? Én ezt nem értem. Hogyha kapcsolat alatt tettél rá akkor házasság közben miért zavar? Tegyél be füldugót, hallgass zenét, ne egyél mellette azt jól van. Ha meg igazából a csámcsogás csak egy tünet mert igazából őt utálod akkor válj el.
jan. 27. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!