Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit tegyek? Sehogy nem érti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Sehogy nem érti meg a férjem hogy nem bírom ha csámcsog. Egyszerűen ha szépen mondom nagy cirkuszt csinál belőle, engem pedig a világból ki lehetne kergetni ha mellettem csámcsognak. Csak én vagyok ennyire finnyás?

Figyelt kérdés

tegnap 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
77%

Mennyi ideje kötöttetek házasságot? Együttélés volt előtte?

Ez csak mostanában derült ki, vagy régebben is így volt?

tegnap 16:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Nezzetek kozben tévét vagy legyen háttérzene vagy nem kell együtt enni.
tegnap 16:26
 3/8 A kérdező kommentje:

10 éve .

Ha nyugodtan enne nem zavarna, de mindig siet telefonozni vagy nem tudom hova es gyorsan eszik .

Gondoltam hazassag itan lenyugszik de ugyanaz a mindig sietos maradt

tegnap 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem kiábrándító ha egy férfi habzsol, nézni is rossz, persze nem az néha mikor nagyon éhes megértem, de aki mindig.
tegnap 17:33
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Gondolom hogy most zavar már jobban, eddig nem ennyire zavart. Unod, más valakire vágysz.
tegnap 17:44
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te is mizofóniás vagy. Ajánlom a hangtompítós Loop füldugókat.
tegnap 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
60%
El sem tudom képzelni hogy mi köze van a házasságnak a megváltozáshoz?Te változtattál magadon valamit amit a férjed nem visel el, vagy csak tőle várod el?Te tökéletes vagy?
tegnap 18:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Pacsi, igazad van. Más rokon nálunk is ilyen. Ha ez nem használ, akkor én egyedül ennék a helyedben, aztán vagy észbe kap, hogy lehetne máshogyan is: remélhetőleg.
tegnap 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!