Zavar ahogyan a családtagjaim rágnak és csámcsognak evés közben. Ez miért van?
Felnőtt vagyok, nem gyerek, tehát nem egy 14 éves tini panaszai (bár lehet pont ettől elítélendő még jobban ha ilyen vagyok).
Szeretnék ezen változtatni, de az évek alatt nem nagyon megy viszont nagyon jó praktikákat találtam ki pl evés közben ha a háttérben zene szól akkor máris nem zavaró annyira. Vagy többet beszélek és addig sem hallom amíg forgatja a szájában valaki a kaját.
Valahogy csak arra tudok koncentrálni és ezt hallom nagyon tisztán és erősen mintha szuper hallásom lenne. Gyerekkoromban sokkal kevésbé tudtam kezelni és sokszor félrevonultam és ideges volt miatta konfrontálódtam vele másokkal pedig nyilván nem tehetnek róla.
Ami még érdekes nekem hogy vannak akikkel találkozom és néhány ember (akár teljesen idegen) szépen eszik mert csukva tartja a száját rágás közben és olyankor abszolút nem zavar..tehát van kivétel. Így felnőtt 28 éves fejjel már nem húzom fel magam rajta csak vigyorgok amikor éppen baromira idegesít de eszembe sem jut az illetőnek szólni mert tudom hogy ez egy olyan dolog amiről nem tehet...ezért max megbántanám vele. Szóval a kérdés hogy ez valami genetikai defekt nálam vagy más is van ezzel így?
Családtagjaid? Apád, anyád, testvéred?
Vagy a férjed és a gyerekeid?
Nem
Mindegy.
Teljesen érthető, hogy zavar, ha úgy érzi az ember disznók zabálnak a vájú mellett. Undorító.
Az ilyenek aztán böfögnek is. Kezet szoktak mosni, mielőtt leülnek?
Az apám meg az öcsém. (Én is férfi vagyok)
Azt is utálom mikor szürcsölik a levest :DD Nekem eszembe sem jutna inkább megvárom míg olyan hőmérsékletűre hűl vissza hogy konfortosan lehet enni.
Azt sem bírom mikor teli szájjal beszélnek meg "hümmögnek"
Tudom hogy most én vagyok a borzasztó ember, de esküszöm csak kiadom amit gondolok, de nem haragszom rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!