Hány éves kortól illik ajándékot adni karácsonykor akár a családtagjaimnak, akár a rokonaimnak?
18/L vagyok, és tanulok, nem keresek pénzt, tehát néha kellemetlen arra gondolnom, hogy mi van, ha már kellene ajándékokat adnom másoknak, mert már nagy korú lettem. :(
Másik bajom az, hogy fogalmam sincs, mit adjak nekik. Mindig azt hangoztatják, hogy nekik mindenük megvan, nem tudják mit kérjenek. Tehát off az egész nálam :(
Kicsit késő osztani az észt, de jövőre jó lehet, vagy szülinapokra,
névnapokra stb ..
Ajándékötletek:
Anyának, apának, nagyinak, vagy Bárkinek:
- "mosogatás utalvány" meg "teregetés/mosásutalvány" meg "felsöprés/felmosásutalvány" stb
Ezekből kb 6-6db-ot papírra legyártani és beletenni dobozba vagy borítékba. Az ajándékozott meg tetszőleges alkalmakkor nálad beválthatja majd.
.
Vagy családi képeket kinyomtatni
.
Tesónak/haveroknak, pasidnak, csajodnak:
Meme-eket és ökörködős közös képeket kinyomtatni ,
ezt bele egy borítékba.
Leragasztani és ráírni a borítékra : " Boldog Kalácsot!!
nem kell hálálkodni, szercsi, puszcsi, lávcsi!*.*♡♡♡♡ "
Vagy bármi egyedi karácsonyi üzit írni hozzá
.
Bárkinek: süss valamit, ami olcsó, de finom pl kekszet.
Ha elszúrod,akkor vegyél egy tábla olcsó csokit és írd rá:
" Nem vagyok az év cukrásza, de boldog karit!!♡ "
A legviccesebb, ha az odaégett sütid képét is kinyomtatod mellé, garantált a siker xD
.
Vagy: csak vegyél 1 csokit:
" Lusta és csóró ajándék, de gondolok rád és értékes embernek tartalak! Boldog karácsonyt!!♡ "
3#
Köszönöm, jól esett elolvasni, amit írtál! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!