Felajánlhatom én a tegezést vagy nem illik?
Én, középkorú nőként felajánlhatom- e a tegezést egy tőlem kb. 25 évvel idősebb férfinak? Ő társadalmilag magasabb szinten van mint én.
A férjemmel tegezőviszonyban vannak, az utcánkban lakik, ő mindig "kezicsókolom"ot köszön.
Kinek illik ez esetben a tegezést megemlíteni?
Ha jól emlékszem kortól független mindig a hölgynek kell felajánlani. Persze, nem 20 éves lánynak.
Amit még érdekességként mostanában "tanultam", hogy ha már valaki megkezdte az étkezést, nem illik jóétvágyat kivánni. Mert azzal megzavarod. Pedig ösztönösen jönne. De nem kell. Most ezt minek irtam le, nem tudom
3-as: a korkülönbség és a társadalmi különbség miatt?
Azt hittem, H nőként felülírom ezeket.
Ezen a "társadalmi különbségen", ha nem vállalaton belüli hierarchiáról van szó, túl kellene lépni.
Ha a "társadalmi különbség" ellenére tegeződik az uraddal, aki valószínűleg szintén lényegesen fiatalabb nála, akkor nem látom akadályát.
Lehet, hogy abból indul ki, hogy a nő joga a tegeződés kezdeményezése.
Én is megvárom, hogy a nálam 20-25 évvel fiatalabb nők kezdeményezzék a tegeződést. 68F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!