Felajánlhatom én a tegezést vagy nem illik?
Én, középkorú nőként felajánlhatom- e a tegezést egy tőlem kb. 25 évvel idősebb férfinak? Ő társadalmilag magasabb szinten van mint én.
A férjemmel tegezőviszonyban vannak, az utcánkban lakik, ő mindig "kezicsókolom"ot köszön.
Kinek illik ez esetben a tegezést megemlíteni?
10-es:
Társadalmilag: a férjemék orvosok, én pedagógus vagyok.
Nem mondanám baráti viszonynak, ha az utcában találkozunk akkor van, H odaszól pl a gyerekhez.
Miért gondolod, hogy egy orvos társadalmilag magasabb rangú, mint egy pedagógus?
Amúgy szokták úgy venni, hogy ha férj és feleség között - különböző iskolázottságuk miatt - valamiféle rangbéli különbség van, akkor a férfi a házassággal a maga szintjére emeli a feleségét. Innentől mindegy, hogy Te mivel foglalkozol, orvosfeleség vagy.
Ezeket a részleteket megismerve úgy gondolom, hogy felajánlhatod neki a tegeződést.
Szerintem írt. Valószínűleg a #3 (és #14) is ő.
17: Azzal tisztában voltam, hogy a nő ajánlhatja fel, de bezavart az, hogy ő jóval idősebb és magasabb rangú. Plusz még azért az is, H minden helyzet, "kapcsolat" más.
" Először a szív tegezzen, utána a száj."
Na ezt még nem érzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!