Ha rendelek egy 30 cm-es pizzát ebédre a munkahelyemre, illik megkínálni belőle a többieket?
Figyelt kérdés
4-en ebédelünk együtt.2021. nov. 8. 17:36
1/9 anonim válasza:
Attól függ, milyen viszonyban vagytok egymással. Ha szimplán kollegák vagytok és semmi több, akkor nem gondolnám. De ha jóban vagytok egymással, akkor már azt mondanám, igen.
3/9 anonim válasza:
Nem, én attól is kivagyok, hogy ha narancsot eszem, akkor az egyik munkatársam kér tőlem. Basszus, én azt magamnak vittem enni, nem szétosztogatni.
4/9 anonim válasza:
Ha megeszed, akkor nem, de ha neked sok, akkor megkérdezheted.
5/9 anonim válasza:
Nem, gondolom a pörköltedből sem adsz :)
Ha többen akartok pizzázni, össze kell beszélni, lehet olyat hogy 4-en rendeltek 2 vagy 3 pizzát, vagy egy családit.
6/9 anonim válasza:
Nem iskolai uzsi az, hanem ebed, amiert te fizettel. Maximum ha soknak talalod es nincs kedved vagy lehetoseged hazavinni, megkinalhatod a tobbieket.
7/9 anonim válasza:
Szerintem rendelés előtt illik megkérdezni őket is, megbeszélni velük, hogy akartok-e együtt pizzázni.
8/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Ha rakott krumplit rendelsz, abból sem ajánlod fel, hogy vegyenek csak, nem?
Rendelés előtt megkérdezheted, hogy te ma pizzát hozatsz, valaki akar-e csatlakozni, ha úgy van lehet nagyobbat, többet rendelni, akár különböző feltétes szeleteket cserélni. Ha viszont nem akarnak, vagy már rendeltél, akkor az a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!