Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Munkahelyen aki betanít,...

Munkahelyen aki betanít, illik neki venni valami meglepit, mikor elmegy?

Figyelt kérdés
3hetes betanításról van szó, végülis alig ismerem a pasit. De szokás megköszönni vmivel?
2012. jan. 11. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, még nem is hallottam olyanról, aki adott. Én is tanítottam be pár embert, de fel sem merült.
2012. jan. 11. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem társadalmi munkában csinálja, neki most ez a dolga, ezt a feladatot kapta a felmondási idejére, fizetést kap érte. Pusztán emiatt nem kell venned neki semmit. Az más, ha közben kialakul köztetek baráti kapcsolat, akkor búcsúképpen vehetsz neki egy desszertet vagy egy üveg italt.
2012. jan. 11. 21:18
 3/3 anonim ***** válasza:
nem szerintem se szükséges, elég, ha szóban sok szerencsét kívánsz neki az új munkahelyén
2012. júl. 20. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!