Előző munkahelyemen kaptunk minőségi nagy céges logós téli kabátot, mit gondoltok, munkahelyváltás esetén mennyire ciki, ha ebben járok a téli időszakban?
A két cég teljesen más profil, az előző építészettel foglalkozik (mérnöki tanácsadó és projektmenedzsment), míg a mostani informatikai (rendszerintegrátor) cég, de ebből következően sokszor kell ügyfélhez kimennünk, inkább ilyenkor lehet kellemetlen szvsz.
Szülők szerint nem para, mert teljesen más területtel foglalkozik a 2 vállalat, egy munkatársam szerint inkább ne járjak ebben.
Illik, nem illik, mit gondoltok? Ha nem illik, akkor be kell szereznem egy új téli kabátot.
Ügyfélhez semmi képen, azon kívül meg szerintem hordhatod.
A legegyszerűbb az lenne ha munkába nem, de magánba hordanád.
Csodálom, hogy nem kellett leadni az előző munkahelyen.
Mint ügyfél én felveszem a kapcsolatot x kft-vel és kijön hozzám y kft embere, lehet be sem engedem. Szóval munkába gáz, én mondjuk egyébként se nagyon hordanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!