Miért ciki az ha valakinek "nagy dolga" van a WC?
Azt vettem észre, hogyha ez a téma jön elő egymás között 20-on évesek körében, akkor ez kerülendő téma.
Az lenne a kérdésem, hogy hogy kezelitek ezt a dolgot a barátnőtökkel, lakótársaitokkal stb?
Itt most olyanra is gondolok hogy eleresztetek egy kettő "galambot", vagy pedig a WC-n hagytok nyomot ennek hangilag vagy szaggal.
Sose értettem miért ciki. A koliban is látszott kik az újak, 1 hétig röhögnek a közös wc-n, aztán abbahagyják.
Nekem sehol se okoz gondot, és hogy mit gondolnak? Semmit, mert mindenki kakál és fingik.
Nem jön ide. Pont, hogy elmegy kakálni. Ha ide jönne kakálni, az fura lenne, de semmiképp sem szemérmes. :D
#Kérdező
Egyszerűen nem kíváncsiak az emberek egymás nagydolgára. Én sem szeretem, mikor valaki bejelenti, hogy "Elmegyek kulázni.", vagy hogy "Képzeld, reggel akkora kábelt fektettem, hogy csak második lehúzásra ment le a vége." Miért nem lehet csak elintézni a dolgot, és nem kitárgyalni mindenkivel a környezetedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!