Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért ciki az ha valakinek...

Miért ciki az ha valakinek "nagy dolga" van a WC?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogyha ez a téma jön elő egymás között 20-on évesek körében, akkor ez kerülendő téma.

Az lenne a kérdésem, hogy hogy kezelitek ezt a dolgot a barátnőtökkel, lakótársaitokkal stb?

Itt most olyanra is gondolok hogy eleresztetek egy kettő "galambot", vagy pedig a WC-n hagytok nyomot ennek hangilag vagy szaggal.

2014. máj. 12. 22:09
 1/6 anonim ***** válasza:
93%
Mondom hogy megyek, ha kérdi miért válaszolok hogy sz#rni. Egy idő után már nem kérdez vissza senki otthon.
2014. máj. 12. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem miért ciki. A koliban is látszott kik az újak, 1 hétig röhögnek a közös wc-n, aztán abbahagyják.

Nekem sehol se okoz gondot, és hogy mit gondolnak? Semmit, mert mindenki kakál és fingik.

2014. máj. 12. 22:35
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Ehhez nem kell 20 évesnek lenni, a szemérmesség sokkal korábban kialakul. Kisbabák, fiam pl egy éves kora körül kezdte, félrevonulnak kakálni. Normális párkapcsolatban amúgy, egy idő után, ez nem okozhat gondot.
2014. máj. 12. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
56%
Hogy jön ide a kisfiad???
2014. máj. 12. 22:49
 5/6 anonim ***** válasza:
94%

Nem jön ide. Pont, hogy elmegy kakálni. Ha ide jönne kakálni, az fura lenne, de semmiképp sem szemérmes. :D

#Kérdező

Egyszerűen nem kíváncsiak az emberek egymás nagydolgára. Én sem szeretem, mikor valaki bejelenti, hogy "Elmegyek kulázni.", vagy hogy "Képzeld, reggel akkora kábelt fektettem, hogy csak második lehúzásra ment le a vége." Miért nem lehet csak elintézni a dolgot, és nem kitárgyalni mindenkivel a környezetedben?

2014. máj. 12. 23:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Részemről csak azzal van gondom mikor valaki azt ujságolja büszkén, hogy mit csinált és mennyit wc-n vagy épp direktbe eresztget társaságban, ahol röhög rajta és ha még van pár hasonló gondolkodású akkor azok is röhögnek, mintha valami nagyon vicces dolog lenne.
2014. máj. 14. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!