Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valakinek vicces vagy ciki sztorija, ami szex közben esett meg vele?
Életem első nagy szerelmével (16 évesen) ellógtunk suliból, hogy kettesben tudjunk lenni, nyugiban. Átmentünk hozzájuk és egymásnak estünk... Már épp két szép combom között tartott, mikor elkapott valami nagyon fura érzés. Szóltam neki: úgy érzem, mintha valaki figyelne... De ő megnyugtatott, hogy senki nincs otthon és amúgy is meghalljuk ha valaki mégis hazaérne. Folytattuk tovább, majd pár perc múlva mintha egy árnyat láttam volna elsuhanni az az ajtónál. Megint jeleztem hogy valami nem okés, de kedves párom csak legyintett és folytatta. Újabb néhány perc múlva az ütő is megállt bennem... Az ajtóban -ami egyébként végig tárva-nyitva volt- megjelent egy kis törpe, és megkérdezte: "Becsukjam?"
Kedve párom női ékességem felett elnézve szintúgy köpni-nyelni nem tudott, mint én sem, majd a hatásszünetet megtörve újra megszólalt a törpe: amúgy mit csináltok?
Mire párom csak ennyit tudott mondani: őőőő birkozunk?
Nos, így esett, hogy megtudhattam, szerelmetesemnek van egy kisiskolás öccse. Remek első találkozás volt.
Van egy módszer amitől falra mászok olyan jó az orális szex. Ennek a lényege, hogy forró teát kell inni előtte. Fiúnak is és lánynak is iszonyú nagy örömöt lehet vele szerezni.
Na mi is ki akartuk ezt próbálni. Igen ám csak nem otthon voltunk. A konyhába találtunk valami filteres teát amit megcsináltuk. Egy korty egy nyalintás forró ajkakkal. Marha kérésű egy tea volt. Tény mi tény a mennyekbe került a barátnőm ettől.
Ezek után én jöttem. Barátnőm belekortyolt a teába és olyan képet vágott mintha nyakon vágtam volna. Majd feloltotta a villanyt és megnézte a filter zacskóját. Húgyúti fertőzés és prosztata nagyobbodásra kiírt gyógyteával oralizáltunk amit a nagypapának állított össze egy drogérista:-)) Másnap a nagypapa kereste mindenhol a gyógyteáját mi meg rángatóztunk a röhögéstől. Azóta se tudtuk befejezni ezt a praktikát mert elröhögjük allandóan.
Nem is annyira szex közbeni történet, de mindenképp kínos.
Nagykamaszok voltunk, első párkapcsolat, a szülők nem kedveltek, ezért csak akkor tudtam ott aludni, ha rajtunk kívül nem volt otthon senki. Ekkor is így volt, első együttalvásra készültünk. Aznap hajnalban otthon az utolsó csepp vizet is sikerült kihánynom, altatókkal és mindenféle más gyógyszerekkel sikerült kiütnöm magam több, mint 13 órára. Nem akartam menni és ott tölteni az estét, de mikor felkeltem, teljesen jól éreztem magam és a barátom meg nagyon nyomta ezt a dolgot, így hát persze beleegyeztem. Minden jól ment, eljött az este, gyertyát gyújtottunk, egymáshoz bújtunk, innen már felgyorsultak az események. Azt azért meg kell említenem, hogy aznap reggel én még menstruáltam, csak mivel bevettem a fogamzásgátló tabit, ugye abbamaradt a megvonásos vérzés. Boldog voltam nagyon, eszembe sem jutott, hogy ebből később bármi baj lehet majd. A szobában csak a gyertya adott fényt, egyébként szinte korom sötét volt. Az aktus végén még összebújtunk, egyikőnknek sem tűnt fel semmi. Már csak a lámpa felkapcsolása utána vettük észre, hogy a barátom keze kb. csuklóig és a pénisze tiszta vér. Na most, egy olyan srácról van szó, aki a saját spermájtól is fél, gondolhatjátok most is hogy bepánikolt. Én hülye meg persze nem akartam megmondani neki, hogy figyelj, a kezedre menstruáltam, ezért azt találtam ki, hogy túl hosszúak a körmei és felsértett. Azt a kínos fürdést senkinek nem kívánom, a káddal szemben állt a párom és karbatett kézzel végignézte, ahogy vérezve próbálok megfürdödni. Persze, semmilyen tampon, betét nem volt nálam és egy babarózsaszín tangába mentem. Megkönnyebbülve másztam ágyba, már nem bírtam nyitvatartani a szemem. Hajnali 1 körül kerültünk ágyba, 10-kor kellett volna csak kelnünk. Szeretném, ha hazudnék, mikor azt mondom, egész este 30 percet aludtam 4 részletbe. Egyszerűen nem jött álom a szememre, pedig össze-vissza ásítgattam. Telefonozni nem akartam, mert zavarta volna a páromat a fény az alvásban. Mai napig emlékszem, ahogy a nyitott ablakkal szemben fekszem és számolom a másodperceket, mikor lesz már 10 óra. 7 körül egyszerre riadtunk fel a barátommal, ismét az az émelyítő, durva hányinger érzet kezdett kavarogni a gyomromban. 3 perc múlva már a WC fölé hajolva jött ki a tegnap esti vacsi. Ezután még kétszer hánytam, már olyan szinte rosszul voltam, hogy állni is nehezemre esett. Rohantam az első buszhoz, a barátomtól szinte el sem tudtam köszönni, megpuszilni se akartam, jó volt a buszon zötykölődni. Hazaérve persze ismét hánytam, ekkor már több, mint fél napja semmilyen étel-ital nem volt a szervezetmben, de nem tudtam abbahagyni a hányást. További két szörnyű várt még rám, majdnem kórházba kerültem kiszáradás miatt.
Úgyhogy igen, ilyen volt az első ottalvós élményem: rámenstruáltam a barátom kezére, egész este nem tudtam aludni, összehánytam a mosdójukat és majdnem kórházba kerültem. Mindenképp emlékezetes sztori marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!