Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meséltek vicces, ciki, fura...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meséltek vicces, ciki, fura randikat, vagy exeket vagy párokat?

Figyelt kérdés
Egyik kérdésbe olvastam a puzzles pasit, meg lejjebb is írták, hogy tudnának mesléni. Na!:D
2013. júl. 25. 22:59
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Randi (nem is tudom melyik kategória, vicces? vagy ciki?)

Szilveszter estéje, szakadó hó. Sétálgattunk a sráccal a buli előtt, minden szuper. Megálltunk, és mivel annyira ott volt az a pillanat, felém lépett, hogy megcsókoljon. De annyira jeges volt az út, hogy megcsúszott és nem egyszerű módon megfelejt. Konkrétan eltört az arccsontom :S Hónapokig monoklival jártam. Emlékezetes randi és szilveszter :)

2013. júl. 25. 23:04
 2/9 anonim ***** válasza:
*megfejelt
2013. júl. 25. 23:04
 3/9 Bino ***** válasza:
100%

Nekem a leggázabb az volt, mikor találkoztam egy pasival (levélben jófej volt) és folyton úgy beszélt, mintha beképzelt lenne. Megjegyzem, hogy tényleg az volt.

A másik az, mikor randiztam, kézen fogott a srác adott egy puszit és látta a bnője, mert velünk szembe jött...:DD

Igazán jó volt. Azóta nem szeretek neten ismerkedni.

2013. júl. 25. 23:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Megvágtam az arcomat,késésben voltam,leállt a villamos,taxival mentem,de a sofőr véletlenül egy darabban szedte ki az órát a műszerfalból :D

Hasított,úgyhogy nem érdekelt,még jattot is adtam.

A randin,ha nem én érek oda korábban és nem ül le mellém a lány,akkor fel sem ismerem kép alapján.

Az egész teli volt kínos csendekkel.

Az eső is eleredt (bár azt szeretem)

Még a villamoson is bekóstoltak :D

Murphy bácsi büszke lett volna.

2013. júl. 25. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
81%

1. pasim-sokszor bunkózott, egyik talákozásunk alkalmával ami egy barátnőmnél volt, oda akarta adni a barátnőm tesójának az egyik plüssét, mondván, h nekem vette. Ok, ő 15 volt, én 14, ne várjak sokat.

2. Egy fiú elhivott randizni, az az igazi "beképzeltmacsóvagyok" fajtából, de jól van, igent mondtam. Már 2éve nem volt akkor pasim. Elmentünk egy étterembe, ittunk vmit, aztán mondta h akkor együnk gesztenyepürét, mondom nem ehetek még semmit, mert voltam fogorvosnál(ez valóban igy volt, nem hazudtam), de ő egyre tukmálta volna rám a kaját. Már majdhogynem úgy jött ki, h ha már kifizette.. aztán hazavitt, de többet nem randiztunk. :D

3. Volt egy pasi aki a kipufogókról tudott beszélni, meg mondott ilyet, h "Na, hun a gyümőcs?", utalva ezzel a gyümölcsös palacsintára. Amúgy okés volt a srác, csak én nem tudtam 17évesen, h mit is akarok. Utólag már rohadtul bánom, h szemétkedtem vele..

4. Volt egy csávó, aki szinte egész idő alatt nézte a földet, meg nézett maga elé. Kihúztam fele jópár randit, remélve, h majd jobb lesz. Nem lett. Szinte állandóan én beszéltem. Amikor arra került a sor, h hazamegyünk, nem kisért volna haza, hanem megfordult a másik irányba, mondván, h neki arra rövidebb. Egyszer eljött egy darabon(egy meglehetősen kicsi darabon), és jött mellettünk egy kutya, mire ő azt mondta nekem, h "látod? nem kell majd egyedül menned". De kedveeeees...... :D Ugyanennél a srácnál volt az, h egyik hétvégén későig maradtunk egy helyen, és akkor sem volt hajlandó hazakisérni, nem szóltam neki semmit, de kiakadtam, amikor otthon msn-en irt, h hazaértem-e. Irtam neki, h hazaértem, de nem volt vmi kellemes dolog egyedül menni, főleg h összeakadtam egy részeg emberrel is, és senki nem volt a nyilt utcán. Taxira nem nagyon volt pénzem.. Erre az volt a reakciója, h vegyek baseballütőt, vagy járjak dzsúdóra. Egyszer meg elmentünk(volna)egy alternativ helyre, de be volt lakatolva... nem tudom, lehet h elnézte, h nem aznap volt a buli.. Aztán amikor megmondtam neki h ez igy nem fog menni, akkor azt mondta, h hát igen, közös témát kellene találni... ahh.. de én ekkorra már belefáradtam. Aztán még irogatott, elmesélte, h a csajt, akit utánam felszedett, h d.....ta zenére. Hm.. izgalmas..

5. Aztán volt egy 3éves kapcsolatom, ami után ismét elkezdtem randizgatni. Vagyis inkább csak válaszoltam a facebook-os üzenetekre, amikor kiírtam, h szingli vagyok. Jó volt látni, h mennyi embernek felkeltette az érdeklődését a szabadságom:D Ahh.. szóval volt egy pasi, akivel nem is akartam találkozni, mert már a fb-s üzenetben összekevert vkivel, vagy már nem is tudom h volt, és akkor mondtam h hát nem én vagyok az, és akkor mondta h "ja, bocsi, biztos szétszívtam az agyam". Hm.. Ok..

6. Volt még egy pasi, akivel szintén nem találkoztam, mert már a neten is furi volt. Olyanokat irt, h ő csak rám várt, meg h ő a 20éves lányokat szereti(ekkor voltam 20éves). Mondtam neki, h akkor ez nem fog menni, mert én csak egy évig leszek ennyi éves.. :S

7. Aztán eggyel találkoztam élőben is, ismertem előbbről is a suliból. Először csak irogattunk, erre-arra, állítólag volt vmi nő a dologban, szóval nem tudom h jöttem én a képbe, na de nem is fontos. Találkoztam vele, egész idő alatt a pincérnő fenekét stírelte, aztán el akart hivni magához(hejj, nem vok ribizli, hahóóó), "rajzfilmezni". Nem tudom, ő igy hivta.. De mondtam neki, h inkább hazamennék, olvasnám tovább Esterházy Péter:Esti c. könyvét. Nem hazudtam, beadandót kellett írni belőle. Aztán adtam a dolognak még egy esélyt, habár a kedves gyk-s elvtársak is mondták, h felejtős, de mondom naaaaaa, ne legyek már én a szemét nő, aki nem ad még egy esélyt egy ilyen.. khm.. bunkónak?? Ok, elmentünk újévezni is együtt. Lassúztunk, szal sztem akart vmit. Majd összeismerkedett egy másik csajjal, és aztán már vele táncoltak.. hmm.. juhejjj, ez is felejtőőőőős:D Szóval már fél1-kor hívtam aput, h mennék haza, jöjjön értem.... na de, na de, NA DEEEE: akkor elsétált mellettem egy pasi. Hmmmm..... cuki volt, pont az én stílusom. Na, mondom ezt a pasit most jól megnézem, mert úgyse látom soha többé.

Ő a barátom, 2,5 éve lassan. :)

RESPECT, aki elolvasta. Te, ti kértétek.

23L

2013. júl. 25. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyik csajom annó 'békáson lakott klasszikus panelba.(Ha valaki vágja ezek elredezését,az tudja h nem kamu.)Na szóval itt még olyan összejövőbe voltunk Ő 17 volt én 20. Nem nagyon ismertem pestet akkor kerültem oda friss egyetmistaként.Ő végző gimnazista volt,de bekamuzta otthon h beteg hogy együtt lehessünk.Szóval egyedül volt,nekem meg nem volt aznap délelött órám,vagy csak nem mentem be nem emlékszem már.Fölhívott,megittunk egy üveg rosét, egyepegye minden elég jól alakult.Csókolózás tapi minden,be a szobájába.Le akartam futni(az Ő tömbjük alja gyakorlatilag egy bolt) óvszerért,de készült a kis rafinállt.Szóval eksön.

Kutyába toltam hátulról,elég szűkös volt a helyzet,erre az a jólbevállt taktikám h természetes úton felgyorsítom a nedvezést úgy h erélyesen ritmustváltok és szétkalapálom.Most is ezt történt,csakhogy jött a váratlan fordulat,Ő eddig az ágytámlába kapaszkodott elől úgy pucsítva rám.Viszont a hátulról jövő megeröltető,és egyre fokozódó medencetáji ingerek arra kényszerítették a kis testét,hogy akaratlanul is kissé lehúzodjon rólam,megemelve a felsőtestét.Viszont így már nem volt kézrevaló és kényelmes az ágykorlát.Így az ágya fölött kb.30-40centivel lévő vékonyka fűtéscsövet fogta meg.Ez remekül működött is a következő tempóváltásig amikor is a kincsem síkított egyett bumm orgazmus, majd a felsőtestére helyzeve a súlypontját gyakorlatilag kiszabta a falba 1000éves tiplikkel 2méterenként lefogatott fűtéscsövet, amely a radiátornál annak rendje és módja szerint ki is törött és a rendszerben keringő 4-5 liter víz sikeresen landolt a padlón...Délelött fél12kor.

Éreztük hogy ez vérciki lesz egykoron majd,de hát sajnos mást is éreztünk.Lenyomtunk még egy vagy két menetetet,majd én (éreztem h itt nem kéne már fürdeni meg stb. dolgokkal húzni az időt) felöltöztem és mentem,otthagyva szegénynek a csávát:DDD )

Pont távozóba voltam mikor a fölszinten egy nénike megkérdezte h nálunk van e fűtés.Köpni nyelni nemtudtam röhögtem egyet, egy "nemtudomot" odavágtam és sietve távoztam.

Bementem órákra,folytatódott tovább a nap, a csajt nem vertem ki a fejemből de a radiátor valahogy kiesett.Este nézem a Tényekbe,h békáson sikerült tönkretenni egy komplett tömbbe a fűtést:DDDDDDDDD és kajak:DDDDDD

Pár nap múlva hívom a csajt,h találkozzunk v milesz mondta h nemnagyon jöhet ki faterja extra pipa,meg házmester is velük baszakszik meg stb.

Végülis kidumálta h aerobikozott(nagy tornász volt ugyanis amúgy) és abba kapaszkodva próbállt valami gyakorlatot megcsinállni,ezért szakadt le.(Végülis igaz:$$$:P )

Asziszem ezután még egyszer találkoztunk,de nagy jövője nem lett a dolognak,mert érttségizett és messz ment egyetmre,időközben meg énis hazakerületm a fővárosból ilyen kalandokat hagyva magam mögött.

/most jöhet valami kisstílű,műszaki zseni aki megmagyarázza h ennyitől nem mehette el tömbszerte a fűtés,de kajak így volt szóval nemkell okoskodni/

2013. júl. 25. 23:34
 7/9 anonim ***** válasza:
utolsó, ez vicces volt:DD sajnálom h nem jártatok..
2013. júl. 25. 23:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az exbarátommal 1,5 éve jártunk,elég rossz passzban voltunk meg le is voltunk égve mind a ketten,ő már legalább fél éve munkanélküli volt. kapott az egyik haverjától valami szívességért cserébe utalványokat és mondta hogy jó,most elvisz a termálfürdőbe. odaértünk,vettük volna a jegyeket erre közlik hogy nem fogadják el. gondolkodtunk hogy akkor most hova menjünk,mit csináljunk? megnéztük a közeli kávézókat,teázókat,sehol semmi. végülis az INTERSPARBAN fogadták el az utalványt. gondoltam na mindegy,akkor legalább biztos vesz valami fincsi különlegességet vagy bort,csokit,óvszert ilyesmit és csapunk egy jó kis estét otthon. de neeeeem,ő gofrit vett,csipszet,zsömlét és zalai felvágottat,majd ezt be is tolta a buszmegállóban (miközben én enyhén zokogtam mellette hogy ilyen szar randim még soha nem volt :D)
2013. júl. 26. 16:23
 9/9 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
2013. júl. 27. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!