Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van vicces/ciki csóktörténetetek? :D Meséljetek! Vagy melyik volt életetek legrosszabb csókja és miért?
Még régebben történt,amikor 16 éves voltam.Akkor éltem az üvegezős/mersz vagy felelszes korszakomat.Kipörgettek engem,és az volt a feladat,hogy csókoljam meg(nyelves) a haveromat.Megtörtént,viszont a pasi valami rémes volt.A végére kifolyt a nyála a számból,ráadásul megharapta az ajkamat,ami kicsit vérzett is.Aztán a másik barátnőmre is ráosztották ezt a "nemes" feladatot,és ő is úgy járt,mint én.Azóta nem sűrűn üvegeztem,de persze nem emiatt,hanem mert nagyjából kinőttem belőle.:P
L/18
18 évesen történt a legrosszabb csókom. Egy szép kapcsolat lehetett volna, de a srác rémesen csókolt zárt feszes ajkakkal, annyira rossz volt, hogy kiábrándultam belőle.
20/L
Nekem van vicces, bár nem velem történt. Hugommal ( 6 éves) átmentünk a nagyszüleinkhez és mikor benyitottunk épp csókolóztak. Megilyedtek, és véletlenül az öreg foga ott maradt a mama szájában.
Ott még visszatartottam a nevetésem,mert láttam hogy milyen zavarban voltak. De mikor hugom kikerekedett szemekkel rám nézett és megkérdezte, hogy a mama miért eszi meg a papa fogát, nem bírtam magammal, kitört belőlem a röhögés!
Kicsit meg kesve de valaszolok
Exemnek elol a ket foga nem all egyenesen igy a vege ossze er😂
Na es nagyba smarolunk meg minden es annyit ereztem ,hogy teljes erovel a foga neki vagodik en fogamnak ugy hogy fogam elkezdet verezni...ez melle meg mindig nyalasan csokolt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!