Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél Ázsia van oda értem, nagyon vicces, ennek mi az oka?
Figyelt kérdés
Nyugat-Európában élvén rengeteg, különböző nemzetiségű ismerősöm van, ázsiaiak is. A nem ázsiaiakkal teljesen normális baráti kapcsolataim vannak. A távol-keletiek azonban, ajjajj.. az elmúlt egy hónapban két japán vallott szerelmet. Egy kínai ( nagyon régi) ismerős mostanában kezd megőrülni , és sokszor hívogat(na)- ha felvenném- , illetve elhaló hangon ecsetelgeti, mennyire szépnek tart, alig egy órája pedig egy koreai vetette fel sms-ben ( akit egyébként évek óta ismerek),elmennék-e vele meginni valamit, csak mi ketten!! ( hopsz, és most megint pittyeg a telefonom ):D Ami furcsa, az az, hogy felnőtt, komoly emberekről van szó, akik ráadásul tudják, hogy van kapcsolatom! ( a facebook-os , ismeretlenektől érkezett üzeneteket már olvasatlanul törlöm, azokat már nem is méltatom)Mi lehet bennem olyan "vonzó" egy ázsiainak? Egy európai, afrikai férfi teljesen normálisan viszonyul hozzám, a távol-keletiek viszont valamilyen oknál fogva mind közeledni próbálnak és valahol sajnálom, de emiatt szépen le kell épitsem mind. Szerintetek ennek mi lehet az oka?2011. okt. 24. 10:41
1/10 anonim válasza:
Szerintem kellenek nekik a szerveid.
2/10 anonim válasza:
Lehet édes savanyú szagod van...
3/10 anonim válasza:
3 ázsiai azért nem fél Ázsia... Miután belőlük van több ismerősöd logikus, hogy ők próbálkoznak be. Ha több európai ismerősöd lenne, akkor ők hajtanának rád. Ne láss bele többet, mint ami.
4/10 A kérdező kommentje:
Európaiból van - logikus, nem?- a legtöbb :)
Ázsiaiból kb 10, ők vannak a legkevesebben, nem Pekingben vagy Ho-Shi-Minh -ben élek :)
2011. okt. 24. 10:56
5/10 anonim válasza:
Az Ázsiaiak szeretik a magyarokat. Tanárom mesélte ezt nekem hogy mikor kint volt Japánban egyfolytában nyomultak rá. Nem tom lehet az a oka hogy az ázsiai férfiaknak kicsi a tudjuk mijükXD és ezért a lányok az ilyen más nemzetiségű férfiakra egyfajta ritkaságnak számítanak nekik.
6/10 anonim válasza:
kérdező gyanitom te fiú vagy ugye?
és valami beképzelt partibu.zi lehetsz fél ázsia :D:D:D:D:D:en jó volt.
7/10 anonim válasza:
Kínában a születésszabályozás bevezetése óta felborult a nemek egyensúlya. (több fiú születik, mint férfi, mert a fiúk nagyobb megbecsülésnek örvendenek az ottani kultúrában mint a nők, és emiatt csak azt tartják meg.) Nemrég olvastam h ha ez folytatódik akkor kb. 1-2 milliárd kínai pasinak nem fog jutni kínai nő. (!!!) Emiatt persze érthető h bepróbálkoznak akinél lehet, mert ki tudja...
8/10 anonim válasza:
akarom írni több fiú születik mint nő
9/10 anonim válasza:
Te írtad, hogy az ismerőseid nagyon sok színű nemzetiségűek. Itt a közeli ismerősökre gondolok, nem pedig minden magyarra, aki elment melletted. Ergo a leírásod alapján inkább "nem magyarok" körében mozogsz. :-)
És igen a másik ok az is lehet, hogy nem a megszokott ázsiai csaj vagy, hanem valami más nemzetiségű.
10/10 anonim válasza:
Ha jól gondolom, regisztráltál valamilyen "Asia Date" féle oldalon és onnan gyűjtöttél ismerősöket a facebookra....gáz, én ezzel nem vágnék fel ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!