Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vicces vagy gyerekes? Elsősorban lányok válaszát várom.
Sziasztok!
A nők nagy többsége a 17-18 de még a 19-20éves korosztályt is "éretlennek nevezi"...
Nos, lányok engem kicsit tisztába kellene tenni, hogy nálatok mi a humor, és mi a gyerekesség...
Pl szituációkat is írhatnátok...[kérlek a korod is írd mellé]
Sokszor az a baj, hogy túl komolytalan valaki, sokszor meg az ,hogy fapofa, és nem tud nagyon megnevettetni...
Szóval hölgyeim, leírnátok ilyen téren az ideálotokat..!?
A válaszokat előre köszönöm:)
Mindig olyan hangulatod legyen amilyen a csajnak -> kiszámíthatatlan. Ha rossz kedve van és viccelődsz, éretlen hülye vagy, ha jó kedve van és neked rossz, akkor meg fapofa=
=Nem győzhetsz a női logika hatalma felett.
F/16
Szerintem meg egyszeruen legyel poenos (amikor ugy van a helyzet), ha latod, hogy rossz passzban van ne probalj poenkodni, mert az kiborito tud lenni, inkabb legyel egyutterzo.. A lenyeg az, hogy tudj komoly lenni adott szituacioban. Remelem tudtam segiteni.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!