Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIUK. Ti vissza taszitónak tartjátok hogy ha egy lány hülyéskedik? és vicces? Vagy birjátok?
Nem vagyok fiú, bár a tapasztalataim alapján:
Visszataszítónak? :) A fiúk imádják, ha egy lány viccelődik. :) És azt még jobban, ha nevetnek a vicceiken. :)
Természetesen az olyan helyzetekben komolynak kell maradni, ez így van. De nyugodtan poénkodj, hülyéskedj. Szerintem ez tetszik nekik. :)
Akkor idegesítő ha órákon át tudod csinálni a hülyeséget kb a semmiről. Vagyis az nem is annyira, de ha nyávogós hangod van mellé akkor az :D
Igazából engem nem zavar, csak az ilyen nyávogós hangú lányok mikor mellettem ülnek a buszon és 1 órán keresztül sipákolnak, az felbasz :D
én még mindig ilyen vagyok 22 évessen ez a normális.
A bnőd nem normális!!!
mosolyogj nevess ha jól esik!!!!
Azt még nem halottad hogy a " mosolya tetszett meg" vagy " imádom ahogy "mosolyog" vagy "olyan jóízűt tud nevetni" vagy "olyan jó a humora" ???
Te talán nem szereted a poénos vicces pasikat???
Dehogynem!!!
A barátnőd meg egy hülye szerintem:D hírdesd neki az igét hogy ő is mosolyogjon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!