Cikinek tartjátok, ha valakinek nincs okostelefonja?
Figyelj...Nekunk a csaladban mindenkinek okosteloja van:
Iphone 4,Galaxy SII,Samsung Ace,Motorola Razr
Ezt nem azert irtam hogy felvagjak...
Hiaba van okos telom, nem nezem le akinek akar regi symbianja van, miert lenne ciki??
Semmi egni valo nincs benne !!!
Én sem tartom cikinek, sőőőőt, meg kell hogy mondjam, egy évig használtam a Samsung Galaxy s plust, és néha teljesen kiidegelt. Hogy miért? kb 4x volt, hogy lefagyott, és aksi kibemozgatásával lehetett csak újraélszeteni.
Aztán meg ott van, hogy kb 10x fogta magát, és újraindította, anélkül, hogy kértem volna, néha még hívás alatt is...
S akkor még nem beszéltem az akku gyengeségéről, ha minden előnyét kihasználtam. (szinkronizálás, internet, olvasás mittomén...gps!!!) pikk-pakk... Főleg, ha szar volt a térerő (mert azért alagutakban nem szimpatizált, és annnnyira gyorsan lemertül ,mint a szar! Általános volt, hogy levettem töltésről reggel, délután négykor már úgy neteztem vele, hogy csontra hazaérkezésre készült lemerülni.. pedig napközben a melóhelyen ki volt kapcsolva.
Most meg van egy "buta" telefonon, amivel lehet telefonálni, nem kell naponta háromszor tölteni, olvasni könyvet olvasok, vagy újságot, szépen viszek magammal térképet, ha vhova idegen helyre megyek és netezni meg akkor netezek, ha otthon vagyok, v olyan helyen, ahol elérhető a net.
Azért mondjuk egy gps-re lehet beruházok, mert a térképet nem szeressük annyira :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!