Cikinek tartjátok, ha valakinek nincs okostelefonja?
Nekem is csak az XDA-s fejlesztések miatt fontosak ezek a kütyük. :D
Amúgy nem lényeg.És nem ciki!
Egyáltalán nem ciki, mint látod a válaszadók többségének sincsen. Én is cikinek éreztem amíg nem volt, de így utólag meglennék nélküle is a régivel. A mai fiatalok szeretnek felvágni ilyesmikkel, de én egy Iphone 5-össel kényelmetlenül érezném magamat. Illetve manapság egyre több olyanról hallok, hogy valakinek megfújták a 160ezres telóját...
15/F
A mobiltelefon egy használati eszköz, mindenkinek joga van olyat venni és üzemeltetni, amilyenre szüksége van.
Nekem pl soha nem volt okostelefonom és meg is leszek nélküle. Pedig vehetnék. Annak idején amikor 2003-ban megvettem a Nokia 8910i-met vagy 2006-ban a 8800-t, mindegyik árából lehetett volna okostelefont is venni.
De nekem nem szolgálja az érdekeimet, hogy legyen, így nincs.
Ha meg már ezekbe a körökbe is beférkőzik, ahol ez ciki vagy nem ciki kérdése, akkor azt kell mondjam, hogy egy populista tömegcikk lett, tehát még kitűnni sem lehet vele.
Nem.
Sok tulajnál a telefonja TÉNYLEG okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!