Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cikinek tartjátok, ha valakine...

Cikinek tartjátok, ha valakinek nincs okostelefonja?

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 21:38
1 2 3
 11/22 kisvuk29 válasza:

Nekem is csak az XDA-s fejlesztések miatt fontosak ezek a kütyük. :D

Amúgy nem lényeg.És nem ciki!

2013. febr. 17. 22:28
 12/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki..én is gondolkodom rajta hogy vissza térek valami egyszerűre mert ezek az "Okos"telefonok nagyon hamar le merülnek sok vírus és meghibásodás van vele lefagy..egy szóval egy kalap szar! Galaxy ace-m van anyámnak Galaxy Advance Apámnak galaxy SII és minden nap tölteni kell egy kalap szar! ne is vegyél!!!!
2013. febr. 17. 22:32
 13/22 bumbi02 ***** válasza:
100%
Speciel nekem egy olyan samsungom van, amin még mp3 lejátszó/kamera sincs, és épphogy színes a kijelzője is... Nekem a telefon, az telefon: telefonálok és smst írok.
2013. febr. 17. 22:33
 14/22 Extreme998 válasza:
62%

Egyáltalán nem ciki, mint látod a válaszadók többségének sincsen. Én is cikinek éreztem amíg nem volt, de így utólag meglennék nélküle is a régivel. A mai fiatalok szeretnek felvágni ilyesmikkel, de én egy Iphone 5-össel kényelmetlenül érezném magamat. Illetve manapság egyre több olyanról hallok, hogy valakinek megfújták a 160ezres telóját...

15/F

2013. febr. 17. 22:35
 15/22 anonim ***** válasza:
Nekem sincs okos telefonom és amíg a régi 4ezerért vett alcatel teszi a dolgát nem is lesz. 3-4 naponta töltöm, gyorsabban írok SMS-t mint az ismerőseim az okostelóval és ha leejtem sem történik semmi. Sőt, még a világvégén is van térerőm. Tetszenek az új kütyük és fogok is venni egyet, ha SZÜKSÉGEM lesz rá. (amúgy a táblagépek nekem spec. szimpatikusabbak.) Szerintem kevesen használják ki igazán az ilyen telók előnyeit. Nem mellesleg a szolgáltatók kínálatában is ilyenek vannak így ez nem akarom-nem akarom kérdés lesz....persze csak ha eljön az ideje! :) Szvsz. nem ciki és nincs is értelme ilyenen rágódni. Akinek az kell azt használ, akinek nem az meg beéri az előző generációs csodákkal.
2013. febr. 17. 23:08
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Az ciki, hogy valaki feltesz egy ilyen kérdést! Nem sok önbizalma lehet. Én okosabbnak tartom magamat egy telefonnál, mert úgyis én irányítom!
2013. febr. 17. 23:11
 17/22 anonim ***** válasza:

A mobiltelefon egy használati eszköz, mindenkinek joga van olyat venni és üzemeltetni, amilyenre szüksége van.

Nekem pl soha nem volt okostelefonom és meg is leszek nélküle. Pedig vehetnék. Annak idején amikor 2003-ban megvettem a Nokia 8910i-met vagy 2006-ban a 8800-t, mindegyik árából lehetett volna okostelefont is venni.

De nekem nem szolgálja az érdekeimet, hogy legyen, így nincs.

Ha meg már ezekbe a körökbe is beférkőzik, ahol ez ciki vagy nem ciki kérdése, akkor azt kell mondjam, hogy egy populista tömegcikk lett, tehát még kitűnni sem lehet vele.

2013. febr. 18. 08:22
 18/22 zati19 ***** válasza:
100%
NEM CIKI! Ha épp vásárlás előtt vagy, azt kell eldöntened, mire fogod használni! Ha csak telefonálásra, elég a sima teló. Egyébként is utálom az okostelefon jelzőt, mert ezt a hülyéknek találták ki, hogy felvághassanak, hű, van valamim, ami okos... :D Az okosság nem szó szerinti értelemben van! Van rajta egy operációs rendszer (mint a gépeknél a windows), és erre pakolhatsz különböző programokat. Míg régebben megvetted a telót, és úgy is maradt. Én sose válnék meg az enyémtől (SGS2). Múltkor lezárták a 86-os főutat, azt sem tudtam, hol vagyok, és hazahozott. Mentem városba, na, elköltözött a munkanélküli... Keresés. Jó kis társ, ha tudod, hogyan és mire használd. Egy köbüki persze, hogy leszólja, ha azt se tudja, mi az a wi-fi... Az persze valós, hogy naponta töltöd. DE! Nem 120*170-es kijelzője van, tegyük hozzá! :D Valamit valamiért!
2013. febr. 18. 09:32
 19/22 bumbi02 ***** válasza:
Ja és hát aksi idő... A samsungom (lövésem sincs milyen típusú samsung) december 5.-én töltöttem fel, azóta összesen 3x kellett feltöltenem. Pedig nekem a telefonom éjjel nappal be van kapcsolva. Nincs ami eméssze rajta az energiát...
2013. febr. 18. 10:52
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Sok tulajnál a telefonja TÉNYLEG okosabb.

2013. febr. 20. 17:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!