Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyektől kérdezném,kit hanyagol a párja érzelmileg és fizikálisan és szerintetek miért!?
Altalában mikor már talpraálltak felálltak akkortol elkezdik magukat vmi csődörnek hinni es engem azert.
Altalában mikor össze jövök vkivel mind olyan helyzetű hogy nincs senkije már nem is keresett épp elkoltozik albérletbe es meg van "ijedve" az önálló élettől vagy szakitás után van es elhízott, vagy épp munkát keres, aztán mellettem megerősödnek kikupálódnak kialakul az életük(belejön az elbérletezésbe, másik munkát talált amit en kerestem neki es tanul amire en motiváltam, harmadik a szextől progiktol lefogyott helyes lett, mindegyik kivirul, aztán már lenéznek nem kellek elkezdenek nőzni.
Szóval amig lelki vagy akarmilyen támasz kellett addig kellett csak nekik társ bnő.
Esetleg valakinek volna kedve beszélgetni is egy kapcsis férfivel?
51f
Nem vadászgatunk,mert nincs fegyvertartási engedély!!!
És tán vadászidény sem!!
Bár nem nőből vagyok, de kíváncsi és érdeklödő!!
😁😁😁
Azt látom, hogy nehéz kérdést feltenni anélkül, hogy ne lássanak bele hátsó szándékot!
Mindenki egy kalap alá van terelve és beskatulyázva abba a rétegbe,amit nem is biztos,higy a többség képvisel!!
Nő és férfi között a sexen kívül másról szó sem lehet? Mégha kapcsos is?
Sokszor nehéz eldönteni melyik kategória a megfelelő fórum erre!
😁😉
Bekem volt sok 50es ffi baratom aki csak beszelgessünk .
Aztan mindig tobbet akartak es ott be is fejeződött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!