Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Hölgyektől kérdezném,kit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyektől kérdezném,kit hanyagol a párja érzelmileg és fizikálisan és szerintetek miért!?

Figyelt kérdés

tegnap 22:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a Rózsikát, mert a Géza bá köcsög vele.
tegnap 22:48
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Engem hanyagol érzelmileg, fizikálisan sajnos nem, pedig békénhagyhatna.
ma 02:02
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Altalában mikor már talpraálltak felálltak akkortol elkezdik magukat vmi csődörnek hinni es engem azert.

Altalában mikor össze jövök vkivel mind olyan helyzetű hogy nincs senkije már nem is keresett épp elkoltozik albérletbe es meg van "ijedve" az önálló élettől vagy szakitás után van es elhízott, vagy épp munkát keres, aztán mellettem megerősödnek kikupálódnak kialakul az életük(belejön az elbérletezésbe, másik munkát talált amit en kerestem neki es tanul amire en motiváltam, harmadik a szextől progiktol lefogyott helyes lett, mindegyik kivirul, aztán már lenéznek nem kellek elkezdenek nőzni.

Szóval amig lelki vagy akarmilyen támasz kellett addig kellett csak nekik társ bnő.

ma 06:36
 4/12 A kérdező kommentje:

Esetleg valakinek volna kedve beszélgetni is egy kapcsis férfivel?

51f

ma 10:59
 5/12 anonim válasza:
100%
Aha, kedves kérdező. :) Szóval itt vadászgatunk lelki válságban lévő hölgyekre. Ügyes.
ma 14:19
 6/12 A kérdező kommentje:

Nem vadászgatunk,mert nincs fegyvertartási engedély!!!

És tán vadászidény sem!!

Bár nem nőből vagyok, de kíváncsi és érdeklödő!!

😁😁😁

ma 15:26
 7/12 anonim ***** válasza:
Beszélgetni. Na igen. Sok kérdése lehet egy nős pasinak azoktól a nőktől, hogy vajon miért hanyagolja el a férje. Érdekes téma lehet. Tele van a pasas érdeklőséssel, hogy vajon miért. Jól sejtem, hogy csak ezért igaz? Unatkozni tetszik?
ma 15:46
 8/12 A kérdező kommentje:

Azt látom, hogy nehéz kérdést feltenni anélkül, hogy ne lássanak bele hátsó szándékot!

Mindenki egy kalap alá van terelve és beskatulyázva abba a rétegbe,amit nem is biztos,higy a többség képvisel!!

Nő és férfi között a sexen kívül másról szó sem lehet? Mégha kapcsos is?

Sokszor nehéz eldönteni melyik kategória a megfelelő fórum erre!

😁😉

ma 16:54
 9/12 anonim ***** válasza:
1# köszi megnevettettél nagyon
ma 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Bekem volt sok 50es ffi baratom aki csak beszelgessünk .

Aztan mindig tobbet akartak es ott be is fejeződött

ma 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!