Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nem azert de ha csaj megtetszik aztan dumalunk, akkor meg kell kerdeznem tole hogy endometriozisa van e ha gyereket akarok?

Figyelt kérdés

Annyi ilyen betesegben szenvedo van egeszsegben mint ahany folyo finnorszagban. En mar kerdeztem ketszer is miert, nem tudjak. De sokan. Egyebkent nagyanyam is az volt. En meg kerdeztem hogy lehet hulyeseg de Chernobyl lehet-e?

Meg a PCOS ugyanez. Mind a ketto termeketlenne tudja tenni a not. persze akkor kerdezheti tolem hogy.. nemtom mit szoktak kerdezni hogy van e gond a sperimumom minoseg mennyisegevel, de ha ez a tema felmerul akkor azt mondom nem tudom de en szivesen letesztelem egy egeszsegugyi helyen ha komolyan gondoljuk.

2024. febr. 19. 20:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Hogy mi a kiskőrősi anyám tyúkja?
2024. febr. 19. 20:38
 2/14 A kérdező kommentje:
a csajok ertik szerintem csak azt ne mondd hogy te csaj vagy mert ha igen menj noi egeszseg kategoriaba.
2024. febr. 19. 20:42
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy mit szeretnél mondani, közeli családtagom is érintett a témában. Szerintem, ha valakit így, ilyen stílusban letámadsz ezzel a szöveggel, akkor minimum bever neked egyet ott helyben.
2024. febr. 19. 20:46
 4/14 A kérdező kommentje:
mondom ha a tema felmerul
2024. febr. 19. 20:48
 5/14 anonim ***** válasza:
93%

Wow. Nő vagyok, endometriozisom van. Nem tudom hogy hogy áll a termékenységem, mert az endometriozis nem egyenlő azzal hogy fixen nem lehet gyerekem. Ugyanakkor egy rakás egyéb betegség, kondíció, adottság van, ami miatt egy nő nem tud teherbe esni, amit nem tud előre, ugyanúgy, ahogy én se tudom, mennyire befolyásolja ezt az endometriozisom.

Nem értem a Csernobilos utalást.

Igazából az egész kérdésed elég fura. Lehet hogy egy teljesen egészséges nőt választasz, akinek minden laborja jó, minden vizsgálata tökéletes, semmi nem tűnik rendellenesnek, de soha nem fog tudni neked gyereket szülni.

2024. febr. 19. 20:48
 6/14 anonim ***** válasza:
89%
#4 Nézd kedves kérdező, ezzel a stílussal csoda, ha valakivel eljutsz egyáltalán a gyerek kérdésig. Kérlek ne haragudj meg emiatt.
2024. febr. 19. 20:50
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy hiába tesztelgetsz te is, akkor derül ki hogy termékeny vagy e biztosan ha már van egy nő aki tőled esett teherbe. Lehet hogy endoval nagyobb az esélye annak hogy nem lehet gyerekem mint endo nélkül, de attól hogy nincs endo vagy pcos, még nem biztos hogy 100%ig termékeny valaki
2024. febr. 19. 20:54
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nagyanyádnak ez volt nem merült fel, hogy ezzel is lehet simán valakinek gyereke?
2024. febr. 19. 21:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Te megmondanád első randin, ha here-visszértágulatod lenne, hány évesen voltál mumpszos, illetve hogy a heréd mikor szállt le a hasüregedből?
2024. febr. 19. 21:03
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én simán megmondanám első randin, hogy van endom, ne raboljuk egymás idejét egy ilyen hozzáállású emberrel.
2024. febr. 19. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!