Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nem azert de ha csaj megtetszik aztan dumalunk, akkor meg kell kerdeznem tole hogy endometriozisa van e ha gyereket akarok?
Annyi ilyen betesegben szenvedo van egeszsegben mint ahany folyo finnorszagban. En mar kerdeztem ketszer is miert, nem tudjak. De sokan. Egyebkent nagyanyam is az volt. En meg kerdeztem hogy lehet hulyeseg de Chernobyl lehet-e?
Meg a PCOS ugyanez. Mind a ketto termeketlenne tudja tenni a not. persze akkor kerdezheti tolem hogy.. nemtom mit szoktak kerdezni hogy van e gond a sperimumom minoseg mennyisegevel, de ha ez a tema felmerul akkor azt mondom nem tudom de en szivesen letesztelem egy egeszsegugyi helyen ha komolyan gondoljuk.
Wow. Nő vagyok, endometriozisom van. Nem tudom hogy hogy áll a termékenységem, mert az endometriozis nem egyenlő azzal hogy fixen nem lehet gyerekem. Ugyanakkor egy rakás egyéb betegség, kondíció, adottság van, ami miatt egy nő nem tud teherbe esni, amit nem tud előre, ugyanúgy, ahogy én se tudom, mennyire befolyásolja ezt az endometriozisom.
Nem értem a Csernobilos utalást.
Igazából az egész kérdésed elég fura. Lehet hogy egy teljesen egészséges nőt választasz, akinek minden laborja jó, minden vizsgálata tökéletes, semmi nem tűnik rendellenesnek, de soha nem fog tudni neked gyereket szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!